Life&style

Bijelo božićno drvce - najljepši ovogodišnji blagdanski trend!

Tradicionalno zeleno drvce dobilo je svojeg ljutog (i predivnog!) konkurenta. Ove godine zavladao je trend bijelih božićnih drvca - i znamo gdje ih kupiti!

Još nas svega nekoliko dana dijeli do badnjaka, onog divnog dana u godini kada vadimo svoja drvca iz ormara i kitimo ih najljepšim kuglicama, lampicama, mašnicama i ostalim ukrasima. Neki više vole umjetna drvca, dok drugi radije ipak kupuju pravi bor. Tradicionalnom zelenom boru u posljednje vrijeme pak oštro konkuriraju i drvca u boji. Posebice - bijelo!

Možda vas zanima Dekoracije u obliku bora koje možemo pojesti? Lajkamo! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Bijeli je bor ove godine postao favorit broj jedan na Pinterestu! Društvene mreže vrve fotkama bijelog drvca, a toliko nam izgleda dobro da smo se i same odlučile baciti u potragu za blagdanskom inspiracijom i najboljim bijelim umjetnim drvcima.

Možda vas zanima 20 originalnih ideja za romantično i lijepo božićno drvce - koje to nije Rubrika Life&style Life&style

Na bijelom drvcu lijepo izgledaju baš sve boje kuglica, sve nijanse ukrasa i sve kombinacije lampica. Bijela je dobra baza za bilo koje varijacije i poigravanja s ukrasima, trpi sve boje i generalno izgleda jako Instagramski i fotogenično.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Veće ili manje, nije važno. Bijeli bor otvoriti će prostor interijera i učiniti ga vizualno većim. Paralelno s time, baš zbog te svoje neobičnosti plijeniti će pažnju tvojih gostiju i poslužiti kao najbolji mogući blagdanski dekor u tvojoj kući. 

 | Autor: miss7 miss7 homedeco.hr, 210 cm, 340 kuna i Lesnina, 150 cm, 400 kuna

Bijela umjetna drvca još uvijek su nešto malo jeftinija od onih tradicionalnih zelenih pa smo tako u Bauhausu pronašli jedno za samo 50 kuna! Ovisno o visini i volumenu bora naravno raste i cijena, ali uspjele smo pronaći neko predivnih drvca (različitih visina) po relativno prihvatljivim cijenama.   | Autor: miss7 miss7 Bauhaus, 120 cm, 50 kuna i Emmezeta, 180 cm, 800 kuna

Ako ti se potpuno bijeli bor ipak čini previše, za početak možeš odabrati jedan zeleni bor sa bijelim pokrovom koji je ipak nešto suptilniji. U svakom slučaju, tvoje će bor izgledati kao da je okupan snijeg - i zaista nema ništa ljepše od toga!

Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0