Life&style

Bezbrižno zapleši na suncu uz SUNDANCE Green

Zaštiti svoju kožu i okoliš!

Pitam se koliko ljudi radi istu grešku kao i ja. Prvu kremu za zaštitu od sunca najčešće kupujem tek nakon što sam u ljetnom dijelu ormara uspjela izvući kupaći kostim (i nakon što sam otkrila da ga mogu navući i ove godine).

No, kako sada vrijeme na suncu nije više rezervirano samo za mene već je sa mnom uvijek i energična djevojčica, počela sam ranije razmišljati o zaštiti od sunca. Znam da je UV zračenje štetno i kada je oblačno. Znam da je nužno zaštititi kožu bez obzira na to kolika je površina otkrivena. Zato sam u svibnju kupila SUNDANCE Kids sensitive sprej (faktor 50, naravno). Tek sam naknadno zaključila da je možda vrijeme da i samoj sebi osiguram UV zaštitu. Na kraju krajeva, klinci najbolje uče na primjeru, pa se i mama i tata moraju zaštititi od sunca.

Kako imam jako svijetlu kožu i plave oči, za sebe sam odabrala SUNDANCE Green mlijeko za sunčanje s faktorom 50, a tata je odabrao mlijeko s faktorom 30 koji odgovara njegovom tipu kože.

 | Autor:

 | Autor:

SUNDANCE Green proizvode odabrala sam jer u zadnje vrijeme, uz cijenu, pazim i na sastojke proizvoda, a SUNDANCE Green proizvodi ne sadrže sintetičke polimere (mikroplastiku) niti kemijski UV-B filter oktokrilen, koji se teško razgrađuje u vodi. Tako osim sebe i svojih najmilijih mogu zaštititi i okoliš!

Za nas koji pazimo na kućni budžet, kvalitetu proizvoda i okoliš super je što dm tijekom lipnja poklanja 15x više bodova pri kupnji odabranih proizvoda za sunčanje i njegu nakon sunčanja. Sljedeću veliku kupnju kombiniram s eKuponom za 5x više bodova na ukupnu kupnju i veselim se dobroj uštedi!

Photo: None

Komentari 0