Life&style

Bazeni koji lebde iznad mora, wellness Gwyneth Paltrow, Michelinov restoran... upoznaj najluksuzniji europski cruiser

  • Superluksuzni brod za krstarenja Celebrity Beyond prkosi i mašti ponudom za najzahtjevnije i najrazmaženije goste, a na prvo putovanje kreće u travnju 2022. 
  • Ovdje su bazeni koji lebde nad morem, apartmani s beskonačnim verandama i predivnim pogledom, Grand Plaza koja se prostire na tri palube, a izgleda poput trgova u talijanskim gradovima
  • Gwyneth Paltrow osmislila je wellnes programe na brodu, a svjetski poznati chef Daniel Boulud ovjenčan s dvije Michelinove zvjezdice vodit će restoran Le Voyage

Celebrity Cruises predstavio je svoj najnoviji brod iz Edge serije, Celebrity Beyond, za koji tvrdi da "prkosi čak i  mašti". Brod će krenuti na prvo putovanje iz Southamptona u travnju 2022. godine, a gosti na brodu uživati u širokom spektru mogućnosti.

 | Autor: PR/V.B.Z. PR/V.B.Z. Retreat sunčalište na Celebrity Beyond brodu

Neke od najzanimljivijih atrakcija uključuju dvoetažne vile s privatnim bazenima, wellness programe koje je osmislila Gwyneth Paltrow i "Čarobni tepih". Ova posebnost Celebrity Cruisesa je konzolna platforma veličine teniskog terena koja se prostire bočnim dijelom broda. Na prednjoj strani brod nudi kabine s "beskonačnim" verandama koje brišu granice između unutarnjeg i vanjskog prostora, kao i "Iconic Suites", najveće apartmane u cijeloj floti s pogledom "boljim i od onog s kapetanskog mosta".

Gwyneth Paltrow pila je viski svake večeri tijekom lockdowna: "Totalno sam sišla s tračnica"

 | Autor: PR/V.B.Z. PR/V.B.Z. Unutar jedne od brodskih dvoetažnih luksuznih vila. Svaka od ovih vila ima privatni bazen

Plovilo će također imati AquaClass SkySuites, s pogledom na ocean od poda do stropa, privatne verande, luksuznu posteljinu i wellness sadržaje. U međuvremenu, glumica Gwyneth Paltrow, nova wellness savjetnica za krstarenje, i njezin tim u također će voditi programe wellnessa na brodu.

 | Autor: PR/V.B.Z. PR/V.B.Z. Sunset Bar na brodu Celebrity Beyond, koji je dizajnirao američki dizajner interijera Nate Berkus

 Arhitekt Tom Wright najpoznatiji po dizajniranju dubajskog Burj Al Araba - proširio je vanjske prostore pretvarajući ih u mirna "svetišta" s pogledom na more, iskorištavajući beskrajne panorame oceana kao i izvanrednih mjesta koja brod posjećuje.

George Clooney Možda vas zanima Ma, je li moguće? Imaš priliku upoznati Georgea Clooneyja koji će te ugostiti u svome domu na jezeru Como Rubrika Stars Stars

Na palubi gosti će uživati u asimetričnom prostoru s bazenom i prostorima za sjedenje koje je dizajnirao Kelly Hoppen, a tamo je i ogromna skulptura slona. Rooftop Garden skriva "privatne kutke i više prostora za gledanje filmova, uživanje u glazbi uživo i blagovaonicama na otvorenom u Rooftop Grillu".

 | Autor: PR/V.B.Z. PR/V.B.Z. Resort Deck, zapanjujući asimetrični prostor s bazenom

Vrhunac ovog dijela broda su dva spektakularna bazena koja šest i pol metara izlaze iz gabarita broda tako da se kupaš u bazenu koji "lebdi" iznad mora. Slična je i platforma Magic Carpet koja se iz restorana koji visi iznad oceana duž viših paluba pretvara u platformu za izlazak na obalu nižim palubama. Ovaj detalj smatra se jedinstvenom dizajnerskom inovacijom za krstarenja.

 | Autor: PR/V.B.Z. PR/V.B.Z. Dva spektakularna plutajuća bazena u vrtu na krovu, koji su konzolno postavljeni šest i pol metara preko bočne strane broda

Retreat Sundeck nudi pak osvježenje i podmlađivanje na svježem oceanskom zraku s privatnim kabinama, elegantnim prostorima za sjedenje, dodatnim vodenim elementima i ekskluzivnim Retreat barom", a u blizini je i privatni restoran Luminae.

 | Autor: PR/V.B.Z. PR/V.B.Z. IntimnI restoran s 50 sjedećih mjesta

U središtu broda bit će Grand Plaza, koju je dizajnirao Jouin Manku - tim odgovoran za dizajn restorana Jules Verne u Eiffelovom tornju. Inspiriran trgovima talijanskih gradova, piazzama, Grand Plaza prostire se na tri palube i povezana je s restoranom Le Voyage, slavnog kuhara Daniela Bouluda čiji je njujorški restoran ovjenčan s dvije Michelinove zvjezdice.

 | Autor: PR/V.B.Z. PR/V.B.Z. Grand Plaza, koja će se prostirati na tri palube i biti u središtu broda. Celebrity Cruises kažu da su nadahnute italijanskim piazzama

Možda vas zanima Bi li se usudila kročiti na ovoj most? Stakleno arhitektonsko čudo je toliko neobično da se mnogi pitaju je li stvarno Rubrika Life&style Life&style

Još jedno mjesto na brodu bit će bar Sunset koji je dizajnirao američki dizajner interijera Nate Berkus u chic stilu nadahnutom Marokom što podsjeća na modernu Casablancu".

 | Autor: PR/V.B.Z. PR/V.B.Z. Celebrity Cruises kažu kako će se se terase bara Sunset "kombinirati i pružiti savršeno mjesto za utapanje u spektakularne poglede i stvoriti nezaboravne uspomene"
Celebrity Beyond otputovat će na svoje prvo putovanje iz Southamptona 27. travnja 2022. godine, na desetodnevno krstarenje zapadnom Europom. Posjetit će Bordeaux, Lisabon, Sevillu, Malagu, Palma de Mallorcu i Barcelonu.

Photo: PR/V.B.Z.

Komentari 0