Life&style

Baš tužno: Ugrožava život da bi postala crna Barbie

Martini očito nije bilo dovoljno isticati se u javnosti golemim grudima. Nedavno je postala prva bjelkinja koja je od sebe napravila crnkinju – s pomoću životno opasne crne boje te raznih estetskih zahvata

„Što je boja moje kože postajala tamnija, intenzivnije su se počeli mijenjati moji ideali ljepote. Kao što možete vidjeti, trenutačno sam crna afrička Barbie“, svoju promjenu objasnila je starleta u intervjuu za „Taff“. 

Njezine promjene su opasne po život 

Pošto konstantno obnavlja svoj tamni ten, te ga još želi i intenzivirati, 29-godšinjakinja redovito odlazi u solarij – jer joj tamnjenje nanošenjem spreja nije dovoljno. Trajne boje za tamnjenje opasne su po život, ali to ona ne želi ni čuti, a u svemu je podržava i njen partner, koji je čak i prati u solarij. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

I njene grudi su sve osim dobre za njeno tijelo. Kao žena s najvećim grudima u Europi, te druga na svijetu, Martina je nedavno ušla u „povijesne knjige“. Međutim, enormna težina grudiju ima enormno loš utjecaj na muskulaturu njenih leđa. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

„Big is not big enough!“ 

Tu je rečenicu starleta stavila kao svoj moto na vlastitu internetsku stranicu. Tamo također objašnjava da je njena promjena u Afrikanku dugotrajan proces u kojem će najprije promijeniti boju kože, potom kose, a na kraju će čak potamniti i oči. 

Nedavno je doista i promijenila boju kose pa je sada „crnka“. Uz to je napisala: „Jako mi se sviđa moj novi afrički izgled 😊. Zbog toga ću svoje tijelo podvrgnuti daljnjim promjenama. Najprije ću promijeniti operacijom crte lica tako da budu više 'afričke', a potom ću otići na operaciju povećanja stražnjice.“ 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Žalosna priča kao razlog njene promjene

Njemica je za svoju promjenu izgleda dala - pa, recimo to najblaže - pomalo neobično objašnjenje. Naime, prije šest godina su njena sestra i roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći . U intervjuu za "Bild" Martina objašnjava da je crna boja kože podjeća na oca te je govorila o tom nesretnom događaju nakon zajedničkog ljetovanja. "Moje je otac tada cijeli dan ležao na plaži i sunce mu je opržilo leđa. Ali crvenilo je vrlo brzo nestalo te je imao jako taman ten. Kad danas pogledam svoju kožu, mislim na njega." 

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0