Life&style

Autor 'Lupina' priprema akcijsku poslasticu s Idrisom Elbom na putu iz Dubaija za London

Apple je jučer objavio prvi trailer za svoju napetu nadolazeću akcijsku seriju 'Hijack' s Idrisom Elbom u glavnoj ulozi. Sedam epizoda ove miniserije prati posadu i putnike na letu za London koji je otet od strane terorističke organizacije. U traileru vidimo Sama (Idris Elba) kao iskusnog pregovarača u poslovnom svijetu, kako se ukrcava na let koji potom preuzimaju naoružani ljudi. Sat počinje otkucavati dok Sam prvo pokušava pregovarati, a zatim i nadmudriti teroriste, pritom otkrivajući veću zavjeru.

I tek tako... Možda vas zanima U lipnju nam stiže toliko dobrih filmova i serija da bismo rado provele cijeli mjesec pred televizorom Rubrika Life&style Life&style

Radnja se odvija u stvarnom vremenu, tijekom sedmosatnog leta od Dubaija do Londona, a prikazuje priču iz perspektiva nekoliko putnika na dotičnom letu te tima stručnjaka za borbu protiv terorizma i pregovarača koji rade na presretanju zrakoplova i sigurnom spašavanju talaca. Uz samo sedam sati prije no što zrakoplov ostane bez goriva, i putnici i istražitelji koji su čvrsto na zemlji morat će brzo razmišljati žele li spasiti baš svaku osobu na letu.

Uz Sama Nelsona, poslovnog pregovarača s darom da improvizira u napetim situacijama, u seriji glumi i Zahra Gahfoor koji se pojavljuje kao protuteroristički časnik koji vodi istragu o otmici, dok ostatak glumačke ekipe uključuje Christine Adams, Maxa Beesleyja, Eve Myles, Neila Maskella, Jaspera Brittona, Harryja Michella, Aimée Kelly, Mohameda Elsandela te Bena Milesa. 

Downton Abbey Možda vas zanima Ovo nas je silno razveselilo, Downton Abbey mogao bi dobiti još jednu sezonu! Rubrika Life&style Life&style

Autori serije su George Kay i Jim Field Smith, a izvršni producent je sam Idris Elba koji predvodi i ostatak ekipe - Jamie Laurenson, Kousettu i Krisa Thykiera. Ova uzbudljiva serija prva je koja dolazi iz produkcijske kuće 'Green Door Picturesa' Idrisa Elbe, a na Apple TV+ stiže 28. lipnja.

Photo: Apple TV+

Komentari 0