Life&style

Apple Music je napokon dostupan u Hrvatskoj, evo kako ga možeš dobiti besplatno 6 mjeseci

  • Nakon godina čekanja, Apple Music je napokon dostupan i kod nas
  • Imaš ga prilike koristiti čak šest mjeseci besplatno, a nakon toga mjesečna naknada će biti 44,99 kuna
  • Njegovom aktivacijom možeš uživati u čak 60 milijuna pjesama

Napokon se dogodilo i to da je Apple Music dostupan u Hrvatskoj. Ova dobra vijest razveselila je sve ljubitelje glazbe kako u Hrvatskoj tako i u još 52 zemlje diljem svijeta koje su dobile mogućnost korištenja ove popularne aplikacije. Još jedna dobra vijest je da će svatko moći besplatno koristiti aplikaciju i to u trajanju od 6 mjeseci, potrebno je samo registrirati se.

Nakon što prođe prvih šest mjeseci besplatnog korištenja, ako nastaviš koristiti aplikaciju, mjesečna cijena će biti 44,99 kuna. Postoji i opcija obiteljskog paketa u kojoj aplikaciju može koristiti šest osoba, a tada je cijena 69,99 kuna mjesečno. Ako naiđeš na neki problem tijekom instalacije, na stranicama za pomoć korisniku postoje upute na hrvatskom jeziku.

Trenutačno na Apple Music aplikaciji postoji otprilike 60 milijuna pjesama, a mogu se pronaći i domaći izvođači, tako da ne sumnjamo kako će svatko pronaći nešto za sebe. Ni vlasnici Android uređaja nisu ostali zapostavljeni pa tako i oni ovu aplikaciju mogu pronaći u Google Play trgovini i iskoristi svojih šest mjeseci besplatnog slušanja glazbe.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0