Life&style

Answear u Zagrebu pripremio rođendansko slavlje za pamćenje

  • Sjajna rođendanska proslava okupila je brojne poznate uzvanike koji su uživali u dobroj atmosferi,
  • Za predivan ambijent i maštovito uređenje prostora pobrinuo se poznati dizajner interijera i florist Saša Šekoranja
  • Poseban sjaj uzbudljivoj večeri dale su i poznate influencerice koje su nosile pomno birane statement komade s webshopa Answear.hr.

Online modna trgovina Answear proslavila je svoj prvi rođendan poslovanja u Hrvatskoj glamuroznim partyjem u zagrebačkom restoranu Takenoko. Sjajna proslava okupila je brojne poznate uzvanike koji su uživali u dobroj atmosferi, a među njima su se našli Teuta Mesaroš, Rita Rumora, Mia Matić, Nataša Janjić, Arija Rizvić, Tina Walme, Marko Petrić i mnogi drugi.

 | Autor: Answear Answear

 | Autor: Answear Answear  | Autor: Answear Answear

Za predivan ambijent i maštovito uređenje prostora pobrinuo se naš poznati dizajner interijera i florist Saša Šekoranja čije su cvjetne instalacije bile prava mala umjetnička djela. Poseban sjaj uzbudljivoj večeri dale su i poznate influencerice Ema Luketin, Rita Rumora, Mia Matić, Teuta Mesaroš i Lada Mitrašinović koje su nosile pomno birane statement komade s webshopa Answear.hr.

 | Autor: Answear Answear  | Autor: Answear Answear

Answear je najbolji odgovor na modna pitanja

Popularni europski brend Answear je, osim u Hrvatskoj, prisutan u još 10 zemalja, a poseban je po svojoj ponudi renomiranih modnih marki, brzoj dostavi unutar 48 sati, besplatnom povratu, ekološkoj svijesti i odgovornom poslovanju. Answear ima i svoj vlastiti brend Answear.Lab, koji se proizvodi se u Europi, od održivih i ekoloških materijala.

Answear u svojoj ponudi nudi odjeću, obuću i modne dodatke iz najnovijih kolekcija za žene, muškarce i djecu. Tu je više od 200.000 proizvoda i više od 500 poznatih svjetskih marki među kojima su Diesel, Guess, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY, Moschino, Kenzo, Burberry, Inuikii i mnogi drugi.

Možda vas zanima Answear slavi svoju prvu godinu u Hrvatskoj uz popuste do 50 posto Rubrika Moda Moda
Photo: Answear

Komentari 0