Life&style

Anita Martinović, nova voditeljica 'Ljubav je na selu' prošla je ispit kod kandidata: neki su izgledali kao da će se i zaljubiti

  • Počela je nova, 13. sezona popularnog showa 'Ljubav je nas selu', a osim novih kandidata, gledatelje je dočekala i nova voditeljica Anita Martinović
  • Vitka plavokosa i nekadašnja natjecateljica showa ‘’Gospodin Savršeni’’ već je osvojila natjecatelje, a sada ostaje za vidjeti kako će na nju reagirati i gledatelji
  • Svojoj prethodnici, Marijani Batinić, otkrila je kako bi se mogla nositi s negativnim komentarima 


Mnogi su s nestrpljenjem dočekali početak nove sezone popularnog showa ‘Ljubav je na selu’ koji je na RTL-u krenuo u dobro poznatom formatu - predstavljeni su novi farmeri i farmerka, donosno šestero kandidata koji su zahvaljujući dovoljnom broju pisama nastavili krenuli u potragu za svojom ljubavi

Možda vas zanima Marijana Batinić na iznenađenje mnogih više neće voditi ‘Ljubav je na selu', a otkrila je i razlog Rubrika Life&style Life&style

Ipak, jedan značajan novitet dočekao je gledatelje 13. sezone, a to je nova voditeljska uloga koja je pripala Aniti Martinović. Slavonku koja dolazi iz mjesta Gundinci u okolici Slavonskog Broda i natjecateljicu showa ‘Gospodin Savršeni’, dočekao je nimalo lagan zadatak  -  trebala je osvojiti publiku pred malim ekranima kako je to već 12 sezona polazilo za rukom Marijini Batinić. No, sudeći barem prema reakcijama natjecatelja - u tome je i te kako uspjela. 

‘’Mislili smo da to neće biti to bez Marijane, ali nadmašila si sva očekivanja’’, poručili su natjecatelji novoj voditeljici. 

 | Autor: Instagram@silvi.gjo Instagram@silvi.gjo

Novu,  37- godišnju voditeljicu koja već 22 godine živi u Zagrebu kandidati reality dočekali su s veseljem. Anita je diplomirala je na studiju modnog dizajna i neko vrijeme gradila karijeru u modnoj prodaji. Dolazi iz velike obitelji, a  uvjerena je kako se prava ljubav može roditi i pred kamarama.  Ljubiteljica je crossfita, dobre fešte, pjesme i dobrog raspoloženja. Za svoju prethodnicu uoči snimanja emisije imala je samo riječi hvale, a i Marijana  nije krila  zadovoljstvo svojom nasljednicom pa joj i  putem društvenim mreža iskazala potporu. 

No, poznanstvo stare i nove voditeljice na  nije ostalo samo na društvenim mrežama. Marijana i Anita upoznale su se pred kamerama u zanimljivom videointervjuu u kojem je Anita, između ostalog, otkrila kako je dobila voditeljsku ulogu.  

‘’Produkcija RTL-a uočila me je dok sam još bila u Gospodinu Savršenom s obzirom na to da sam uvijek bila komentatorica tjedna i sve rešetala s pitanja. Antonija Blaće me upamtila po tome, a kada je došlo do toga da ti treba pronaći zamjenu za voditeljicu, pozvala me na casting’’, otkrila je Anita Marijani. 

Marijana Batinić raznježila je svoje pratitelje emotivnom objavom i fotkama s kćerkicom

Anita smatra kako je produkciju osvojila svojom radoznalošću. ‘’Mislim da se mogu poistovjeti s tim ljudima koji su potrazi za ljubavlju. Evo, ja imam 37 godina i zapravo sam odlučila prepustiti tome nekome da mene nađe’’, rekla je Anita. 

 | Autor: Instagram@silvi.gjo Instagram@silvi.gjo

Priznala je da je imala tremu uoči snimanja emisija. ‘’Kad su ljudske sudbine i emocije u pitanju, tko ne bi imao tremu?’’, otkrila je Anita koja je rekla da bi se zbog ljubavi bila spremna preseliti na selo pa čak i na drugu planet. 

Bit će zadovoljna ako dobije pozitivne komentare na svoj voditeljski angažman. No, protiv negativnih komentara kaže kako se ne može boriti. ‘’Ja sam se jako trudila i dala sve od sebe, a hoće li to publika prihvatiti ili ne, na njima’’, poručila je Anita. 

Za sada nam je poznato da je šestero kandidata 13. Sezone: Zoran Stričević (48), Neven Landek (26), Dragan Kežić (46), Jurica Živoder (29), Rasema Vladetić (65) i Marijan Ceravac (69) odlično reagiralo na Anitu. Dapače, muškim kanditatima redom su oči zasjale na novu voditeljicu, a osmijeh osvjetlio lice - njihov je test prošla. Čini se da im ne bi bilo mrsko ni da je Anita jedna od natjecateljica koje se bore za njihovu naklonost, a ne "samo" voditeljica. A Anitu je veslo dočekala i dobrodušna ‘povratnica’ Rasema koja je već nekoliko puta sudjelovala u popularnom realityju. 

Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0