Life&style

Anita Dujić Broadfoot odnedavno ima ljepši pogled na život

  • Razmišljaš li o laserskoj kolekciji vida?
  • Doznali smo za iDesign tehnologiju koja je unaprijedila proces skidanja dioptije na više načina
  • Anita Dujić Broadfoot je nedavno pomoću te tehnologije uspjela riješiti svoj problem s dioptrijom

Oči su jedan od najkompleksnijih i najsloženijih organa u našem tijelu, unatoč njihovoj veličini – ono što vidimo očima, naš mozak pretvara u sliku koju potom prepoznajemo. Naše oči imaju neizmjernu važnost u svakodnevnom životu, pomoću njih vidimo svijet koji nas okružuje, cijeli spektar boja, čudesnu prirodu, romantične zalaske sunca, ali i drage nam ljude. One nam služe pri orijentaciji u prostoru, štite nas od nezgoda i pomažu u normalnom funkcioniranju. Često ih uzimamo zdravo za gotovo, izlažući ih konstantnom gledanju u ekrane mobitela, laptopa i TV-a. Nedavna istraživanja pokazala su kako čak 60% ljudi svakodnevno provodi više od 5 sati na dan koristeći različite digitalne uređaje, što se posljednjih godinu dana, tijekom pandemije koronavirusa, još više povećalo.

Sve to šteti našem malom, ali moćnom organu te pogoduje povećanju dioptrije, čiji je najefikasniji način uklanjanja laserska korekcija vida. Ona nije novost u svijetu medicine, pa je tako trenutno jedan od najsigurnijih medicinskih zahvata s preko 99% uspješnosti. Ono što lasersko skidanje dioptrije čini uspješnim i sigurnim  je tehnologija koja se kontinuirano razvija, kao i iskustvo kirurga. Optical Express koristi iDesign tehnologiju koja je  unaprijedila proces skidanja dioptrije na više načina. iDesign uzima u obzir činjenicu da je svako oko jedinstveno pa je i zahvat u potpunosti prilagođen svakom pacijentu te je  5 puta je precizniji od uređaja ranijih generacija. U kombinaciji s IntraLase tehnologijom omogućava zahvat i onima koji do sad nisu bili kandidati za skidanje dioptrije, pružajući nadu kandidatima koji su ranije bili odbijeni za zahvat.

 | Autor: PR/Glow & Go PR/Glow & Go

Trenutno je Optical Express jedina klinika u regiji koja se koristi ovom tehnologijom, a svoje povjerenje im je poklonila i naša poznata manekenka i vlasnica brenda Juno – Anita Dujić Broadfoot, koja je nedavno, upravo pomoću iDesign PRK metode, uspjela riješiti svoj problem s dioptrijom.
Pitaju me zašto sam se odlučila baš za Optical Express? Zato jer su jedni od najboljih u Europi na tom polju, zato jer imaju dugogodišnje iskustvo i vrhunske stručnjake, a samim time i uspješne rezultate. To su razlozi radi kojih sam se prepustila u ruke doktora Grgića. Izabrao je najbolju moguću metodu za moj slučaj i već sada, rezultati su izvrsni, vidim savršeno! Naime, imala sam dioptriju -3.5 na desnom oku,  koja mi je zaista uzrokovala poteškoće u svakodnevnom životu. Također, s obzirom da sam neko vrijeme živjela u Engleskoj, gdje je Optical Express jedna od priznatijih očnih poliklinika, znala sam kako nema razloga za brigu!“ – uz širok osmijeh, priznaje Anita.

 | Autor: PR/Glow & Go PR/Glow & Go

Optical Express grupa je do danas obavila više od 2,5 milijuna zahvata laserske korekcije vida. Trenutno možete iskoristiti i popust na pregled za lasersku korekciju vida, čija je trenutna cijena 200 kn. Za više informacija o drugim pogodnostima, cijenama i mogućnostima plaćanja, posjetite njihovu web stranicu https://www.opticalexpress.hr/

Foto: Matea Smolčić Senčar

Photo: PR/Glow & Go
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!