Life&style

Od slučajnog susreta do bajkovitih zaruka - ljubavna priča omiljenih influencera

  • Omiljene influencere Anđelu Rončević i Mateja Zlopašu spojila je sudbina, a ljubav se rodila već u prvom trenutku
  • Njihova ljubavna priča zarukama je postala još više bajkovita, a podijelili su s nama i detalje kako se sve odvilo
  • Otkrili su nam i kako će prve blagdane nakon zaruka učiniti posebnima te što si žele u nadolazećoj godini, ali i ispod bora

 

Čarobna blagdanska sezona još je čarobnija za influencere Anđelu Rončević i Mateja Zlopašu. Mladi par redovito nas oduševljava prekrasnim fotografijama s brojnih putovanja, a sada je vrijeme da krenu na jedno od najvažnijih putovanja u životu - putovanje u bračne vode. Njihova ljubavna priča započela je slučajnim susretom u susjedstvu, a već idućeg proljeća dobit će sretan novi početak kada zajedno stanu pred oltar. Razgovarali smo s Anđelom i Matejom o predstojećim blagdanima, kako će ih učiniti posebnima i što će se pronaći pod njihovim borom. Otkrili su nam detalje romantične prosidbe, ali i pokoji o planovima za vjenčanje te što će poželjeti jedno drugome u ponoć za Novu godinu. 

 | Autor: PR PR

Ovo su vaši prvi blagdani od zaruka – jesu li posebni?

Anđela - Svi blagdani su nam uvijek posebni. Zasad smo još uvijek svatko kod svoje obitelji, jer su oni u različitim gradovima, a nakon svadbe ćemo to morati nekako zajedno kombinirati. Prava promjena će nastupiti dogodine. 

Matej - Kako još nismo vjenčani, svatko od nas će biti kod svoje obitelji. Tako da još neće biti ništa drugačije, no zato se jako veselimo nadolazećoj godini.

Kako želite provesti blagdane i koje trenutke blagdana smatrate najposebnijima?

Anđela - Provest ćemo ih u krugu obitelji i prijatelja. Ja ću svakako otići na ručak kod Matejeve obitelji nešto prije Božića, a posjetit će i on moje u Šibeniku, vjerojatno nakon Božića. Trenutci kada je obitelj na okupu su za mene najposebniji.

Matej - Najposebniji dio mi je neposredno prije Božića, dok kitimo božićno drvce, pripremamo poklone, palimo svjećice…

Što najviše volite darivati pod borom. I, jeste li pripremili darove jedno za drugo?

Anđela - S nakitom i parfemom teško da možeš pogriješiti. Zlatarna Dodić je uvijek na vrhu liste kad se biraju pokloni pa će tako sigurno biti i ovog Božića.

Matej - Kupnja poklona mi najteže pada jer je teško biti unikatan iz godine u godinu i priznajem da u tome nisam najbolji, ali postoje klasici poput nakita koji uvijek prolaze, tako da ću se vjerojatno zaletjeti do Dodić poslovnice. Znam da će Anđela ovo čitati pa neću previše otkrivati. 

 | Autor: PR PR

Koji dar najviše priželjkujete pod borom?

Anđela - Postoje jedne dijamantne naušnice koje škicam i nadam se da će me dočekati ispod bora. Bez presinga svim bliskim ljudima koji čitaju. 

Matej - Uvijek kažem da mi ništa ne treba, ali volim dobiti za poklon neke stvari koje duže vrijeme gledam i želim imati, ali nikako da si sam kupim. Ljudi koji me dobro poznaju nekako uvijek znaju koje su to stvari. 

Nedavno ste se zaručili. Kako je to izgledalo? Matej, kako si se odlučio za prsten i Anđela, kako ti se sviđa?

Anđela - Bili smo u jednoj predivnoj villi na Šolti gdje smo ustvari bili poslovno. Matej je sve to osmislio puno prije i znao je da ja nisam očekivala da će me tu zaprositi i tako je i bilo. Dogovorio se s vlasnikom ville da zajedno pripreme večeru i meni kažu da to ustvari rade za posao, a onda se u lijepoj, intimnoj atmosferi na terasi ville uz večeru, vino i pogled na more dogodila prosidba iz snova. Prsten je pun pogodak jer je moja najbolja prijateljica (koja je i kuma na vjenčanju), znala kakav točno želim, a Matej je na svu sreću potražio savjet kod nje.

Matej - Isplanirao sam to nekoliko mjeseci prije samih zaruka i toliko sam bio siguran u sve da do tog trenutka uopće nisam imao tremu i znao sam da Anđela neće posumnjati. Sve se odvilo u predivnoj villi na Šolti, uz intimnu večeru, pogled na more i samo nas dvoje. Ispalo je točno kako sam planirao i Anđela je bila oduševljena. Naravno, imao sam pomoć domaćina ville u kojoj smo bili pa je nekako sve bilo lakše. Kod biranja prstena mi je pomogla Anđelina najbolja prijateljica. Ona je već sve znala jer cure valjda unaprijed pričaju o tome, tako da nismo imali nikakvih problema. Ušetali smo u Dodić jer smo znali da ćemo tamo pronaći što tražimo i tako je i bilo. 

 | Autor: PR PR

Hoćete li ovih blagdana imati vremena za planiranje vjenčanja? U kojoj ste fazi s planovima? Je li odabrana haljina, odijelo, vjenčano prstenje?  

Anđela - Sad prelazimo u posljednju fazu planiranja, a to je izrada pozivnica, zahvalnica i traženje smještaja za goste koji putuju. S tim ćemo ipak krenuti kad prođe blagdansko vrijeme jer smo još uvijek dobri s vremenom. Haljina je odabrana, odijelo će isto uskoro biti, tako da polako privodimo sve kraju. Prstenje sam već škicala u zlatarni Dodić i definitivno imam favorite. Lomim se oko dijamanata ili klasike, ali imam još vremena za odlučiti.

Matej - Planiranje vjenčanja nam stvarno nije stresno i još uvijek nismo doživjeli to čime nas drugi parovi plaše. Uglavnom smo sve riješili, a neke sitnice koje su ostale ćemo u narednih nekoliko mjeseci privesti kraju. Odijelo još nemam, ali i to je u procesu i sigurno ću ga brzo pronaći. Vjenčano prstenje smo povjerili Dodićima i uskoro ćemo se sastati da definiramo sve detalje. 

Što ćete poželjeti jedno drugome u ponoć za Novu godinu, što želite da vam donese 2024.?

Anđela - Bez zdravlja ništa, ali neke želje su još da nam sve u vezi vjenčanja prođe kako planiramo, da smo i dalje tu jedno za drugo, kako u životu, tako i u poslu i da ljubavi nikad ne manjka. 

Matej - Veselimo se 2024. i baš imam dobar predosjećaj u vezi nje, kako privatno, tako i poslovno. Želim samo da nas posluži zdravlje i da imamo što manje komplikacija u planovima koje imamo. 

 | Autor: PR PR

Bezvremenske vrijednosti poput ljubavi i fotografije inspiriraju Anđelu i Mateja, a kako bi u duhu svojih vrijednosti obilježili i najvažniji dan u životu, svoje povjerenje oko izbora nakita dali su zlatarima i draguljaru iz obitelji Dodić. Tako je nastala i zajednička kampanja sa Zlatarnom Dodić koja je svojim unikatnim i bezvremenskim nakitom osvojila mladi par. "U današnje vrijeme sve je više prolaznih vrijednosti. Puno toga dođe i ode, ali mi želimo ostaviti utisak u onome što traje i što će trajati još generacijama. Iz tog razloga nam je velika čast biti dio ove priče. Pogotovo jer iza nje stoji brand kao Dodić koji je na našem tržištu više od pola stoljeća i samim time dokazuje da je brand koji brine o vrijednostima i tradiciji", dodaje Matej. 

Foto: Jelena Balić

Video: Digitalni kartel

Photo: None

Komentari 0