Life&style 07. travnja 2021.

Ambasadorova kći se gasi! Odlazak Nare sasvim je srozao gledanost, znamo kada ide i posljednja epizoda

NovaTV.
  • Već neko vrijeme u turskim medijima nagađa se o gašenju serije 'Ambasadorova kći' 
  • Sada je ta informacija i službena a posljedica je loše gledanosti koja je padala iz tjedna u tjedan
  • Naima, gledatelji su se posebno razočarali nakon što je seriju napustila 28-godišnja glumica Neslihan Atagul, kako je navela, zbog bolesti

Ambasadorova kći još je jedna hit serija iz turske radionice koja je uspjela prikovati gledatelje za male ekrane. No, čini se kako su sjajan start sapunice s vremenom pokvarile okolnosti. Naime, Neslihan Atagul koja tumači glavni lik Nare otišla je iz serije što se posebno nije svidjelo gledateljima u matičnoj zemlji. Novi glavni ženski lik kojeg tumači glumica Tuba Buyukustun čini se nije zadovoljio kriterije gledatelja, pa je serija bilježi sve lošiju gledanost a šuškanja o vjerojatnosti njezinog gašenja sve su bila glasnija. No, sada doša kraj nagađanjima, jer su producenti najavili da serija uistinu prestaje sa snimanjem zbog loše gledanosti!

Možda vas zanima... Zvijezda sapunice ‘Ambasadorova kći' lagala o bolesti? Njezin odlazak iz serije imat će velike posljedice Rubrika Life&style Life&style

Naime, posljednja 52. epizoda bit će prikazana 10. svibnja ove godine dok je u Turskoj upravo emitirana 47. Epizoda. 

Fanovi serije koji su razočarenje serijom počeli iskazivati i prije nekoliko tjedana nisu iznenađeni ovakvom odlukom. Navode kako se ništa drugo nije ni moglo očekivati, ali i da ih niti jedna serija nije razočarala kao i ova. 

‘’Serija više nema veze s "Ambasadorovom kćeri", niti je ambasador više ambasador, niti ima kćer...'', naveo je jedan od nezadovoljnih gledatelja. 

Zvijezde nove turske serije 'Ambasadorova kći' osim markantnim izgledom, pažnju plijene i ljubavnim životom

Podsjetimo, mnogi su se šokirali kada je 28-godišnja Neslihan Atagul napustila seriju kako je navela, zbog zdravstvenih problema. Na setu snimanja popularne serije, kako su pisali turski mediji, mlada glumica čak se onesvijestila.  

No, u manirama jedne prave sapunice odlazak glumice iz serije dobio je pomalo skandalozni epilog. Poslije su turski mediji pisali o tome kako je Neslihan lagala te dodaju kako je seriju napustila kako bi spasila brak s turskim glumcem Kadirom Godulom, koji je navodno već neko vrijeme u krizi. 

Ulje na vatru dolile su i paparazzo fotografije na kojima je glumica raspoložena provodi vrijeme u kupnji igračaka s nećakinjom. Neslihan je im tada rekla kako se sada osjeća puno bolje, ali da mora još odmarati. Uz to, glumica je pronašla i vremena da snimi naslovnicu za španjolski magazin 'Hola'.

Komentari 0