Life&style

Ako voliš cvijeće, ovih 10 inspirativnih Instagram profila isplati se pratiti

  • Svaki interijer i eksterijer dodatno će oživjeti kada mu dodaš - cvijeće
  • Ako si ljubiteljica flore, pronašli smo za tebe Instagram profile povećene cvijeću koji će te oduševiti
  • Na njima ćeš pronaći inspiraciju kako još ljepše ukrasiti dom ili jednostavo uživati u prizorima

Ljubiteljice cvijeća možda su u potrazi za inspiracijom kako oplemeniti dom, terasu ili vrt cvijećem, a svakako uživaju u prirorima cvijeća, posebno ako je maherski odabrano i aranžirano. Ako voliš sobne biljke kao i one za vanjske prostore, vjerujemo kako ne možeš odoljeti raznim cvjetnim aranžmanima. Pronašli smo stoga divne cvjetne Instagram profile koje možeš pratiti -užitak su za oči i odmor za dušu. Njihove slike će ti uljepšati dan, ali i inspirirati te kako bi napravila vlastite aranžmane.

1. @floretflower

Erin Benzakein, poljoprivrednica je i cvjećarka iz Washingtona. Na njenom Instagram računu nalaze se fotografije prekrasnog, bujnog cvijeća. Njezin je račun prepun sanjivih cvjetnih polja, aranžmana i najvećih i najživljih buketa na koje ćeš ikada baciti oko. Apsolutno prekrasno.  

Preveike tegle za cvijeće nisu dobre Možda vas zanima Biljka ti umire? Možda je 'sabotira' prevelika tegla za cvijeće Rubrika Life&style Life&style

2. @farmgirlflowers

Farm Girl Flowers izlaže dnevnu dozu cvjetnih aranžmana. Planiraš li vjenčanje ili samo želiš dodati malo više zelenila u svoj feed, sigurno ćeš pronaći pravu količinu inspiracije kod Farm Girl Flowers. 

3. @swallowsandsamsons

Swallows and Samsons mala je cvjećarnica koja se nalazi u Sheffieldu u Velikoj Britaniji. Njihov profil je apsolutno očaravajući, romantičan i oduzima dah. Uistinu pokazuje snagu savršeno posloženog buketa. 

12 biljaka najboljih za šareni jesenski balkon ili vrt - s dolaskom hladnijih dana ne odričemo se boja!

4. @bowsandarrowsflowers

Opčinjujuće, zar ne? Ponekad, cvjetni aranžman može izgledati savršeno jer je jednobojan, što pokazuje i ovaj profil. Njihova je stranica posebno dobra za planiranje vjenčanja, ali možeš uzeti inspiraciju za gotovo svaku prigodu.  

5. @trillefloral

Izvanredne aranžmane viđene na profilu Trille Floral izradila je Cara Fitch. Sa sjedištem u Australiji, njen rad je dostupan širom svijeta. Ima mnoštvo fotografija vrijednih divljenja i aranžmana u boji koji će te potpuno inspirirati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Trille Floral (@trillefloral)

6. @theflowerhat

Cvjetni znalac, zvani Julio, cvjećar je događaja, uzgajivač cvijeća i edukator iz Montane. Njegov je profil šaren, šarmantan i savršen za pronalaženje cvjetne inspiracije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Flower Hat (@theflowerhat)

7. @textureflorals

Nicole Rossi bivša je arhitektica koja je postala cvjetna dizajnerica. Ona oživljava Instagram svojim živahnim i razigranim aranžmanima. Njezin jedinstveni stil učinit će da cvijeće vidiš u potpuno novom svjetlu.

8. @tarrnationflowers

Tarrnation Flowers uzgajivač je cvijeća i dizajner iz New Hampshirea. Vanessa Tarr žena je koja stoji iza ovog veličanstvenog prikaza, a njeni aranžmani će te natjerati da se preseliš u planine i pokreneš vlastitu farmu.

Gdje nikada ne treba stavljati cvijeće u vazi Možda vas zanima Na ovo mjesto u svom domu nikada ne bi smjela staviti vazu za cvijeće, brže će ti uvenuti Rubrika Life&style Life&style

9. @thefarmhouseflowerfarm  

Instagram račun Marryn Mathis poput pravog je cvjetnog sna. Ona i njezina obitelj obnavljaju staru seosku kuću i pokreću vlastitu farmu cvijeća. Slijedi njihovo putovanje, ako i sama maštaš o cvjećarnici, voliš dekoriranje ili tražiš inspiraciju bit će ti super.

10. @__flowerwitch

Još jedan dan, još jedan cvijet moto je koji se krije iza profila Flowerwitch. Lako je izgubiti pojam o vremenu dok se krećeš po ovoj svijetloj i veseloj stranici. Gotovo možemo osjetiti miris ruža kroz zaslon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli flowerwitch (@__flowerwitch)

Photo: Instagram@rene_bitorajac

Komentari 0