Life&style

Ako te ikada zanimalo kako se radi Big Mac, zahvaljujući ovom TikTokeru sada znamo

  • Na popularnoj društvenoj mreži TikTok postao je viralan video u kojem zaposlenik McDonald'sa otkriva tajnu kako se radi popularni BigMac hamburger
  • U videu možeš vidjeti čitav proces, od tostiranja svake lepinje do pravilnog slaganja hamburgera.
  • Objavljen prije 6 dana, video danas ima preko 2 milijuna lajkova, a na istom profilu možeš vidjeti razne tajne kuhinje najpopularnijeg najbržeg restorana na svijetu

Komercijalni uspjeh TikToka odavno su prepoznali brendovi koji na ovoj društvenoj mreži vide priliku da dođu do velike publike. Međutim, tako nešto ne rade uvijek preko službenih profila, već putem privatnih koji na različite zanimljive načine reklamiraju određeni brend bez da se sadržaj čini kao reklama. 

Čini se kako isto radi i napopularniji lanac brze hrane koji na profilu @essentialmcdonalds putem profila zaposlenika dijeli videe "iza zastora" McDonaldsove kuhinje. "Sve što ste htjeli znati o McDonaldsu - pokazat ćemo vam", stoji u opisu profila. Profil ima 886.000 pratitelja i preko 25 milijuna lajkova na različite videe.

Možda vas zanima Ovaj video s McDonald's ovim krumpirićima dao nam je misliti koju porciju naručiti Rubrika Life&style Life&style

Neki od najpopularnijih su kako nastaje poznati McDonaldsov pomfri i BigMac burger.

 

@essentialmcdonalds #mcdonalds #howto #fries #goldenbrown ♬ Do It To It - ACRAZE

 Korisnik TikToka tvrdi da zaposlenici koriste odvojene tostere za zagrijavanje tri peciva, koji se nazivaju "kruna", "klub" i "peta". Kruna i peta se odnose na gornju i donju lepinju, dok "klub" označava srednji komad kruha.

@essentialmcdonalds #mcdonalds #howto #bigmac ♬ Stuck in the Middle - Tai Verdes

Svaki komad kruha se prepeče sa svake strane prije nego što se prebaci u poznatu četvrtastu kutiju.

S ovim genijalnim i jednostavnim trikom u McDonald'su ćeš svaki put dobiti upravo isprženi pomfrit

Kako navodi Insider, zaposlenici obično naprave 5 do 10 Big Macova tijekom smjene, ali taj broj naraste i na 20 do 30 kada lanac ima promociju. Također su objasnili kako novim zaposlenicima uglavnom treba 4-5 burgera dok ne savladaju proces.

Photo: None

Komentari 0