Life&style 12. prosinca 2019.

Ako si se pitala kako danas izgleda 'Beba sunce' iz Teletubbiesa, ovdje možeš doznati. Ima 22 godine i preslatka je

imdb.
  • Činjenicu da vrijeme brzo proleti nerijetko osvijestimo tek kada vidimo kako su neka poznata djeca izrasla u odrasle ljude
  • Mnogima je u sjećanju ostao lik nasmiješenog Sun Babyja, 'djeteta sunca' iz Teletubbies
  • Lice koje se smiješilo pripadalo je tada 9-mjesečnoj, a sada 22-godišnjoj Britanki Jessici Smith

Prva epizoda Teletubbiesa emitirana je 1997. godine, a osim četiri glavna lika, mnogima je u sjećanju ostalo sunce koje se pojavljuje na početku i kraju svake epizode. Uloga nasmiješenog sunca pripala je tada devetomjesečnoj Jessici Smith koja je na audiciji pomela konkurenciju svojim zaraznim osmjehom.

Možda vas zanima... Top 3 poklona koja bismo rado ugledale pod borom Rubrika Life&style Life&style

Za svoje prvo glumačko pojavljivanje zaradila je nešto više od 7.000 kuna i kutiju igračaka što je njezinim roditeljima bilo i više nego dovoljno u ono vrijeme. Kao mala obožavala je gledati seriju, no tada nije bila svjesna da je upravo ona sunce s malih ekrana. "Kao mala smijala sam se sa suncem, ali tek kada sam porasla shvatila sam da sam to ja" - kazala je.

 | Autor: Profimedia Profimedia Jessica 2014. i 2018.

Tajnu o tome da je upravo ona poznato "Dijete sunce" znali su tek njezini bliski prijatelji i obitelj, a njezin identitet je otkriven javnosti kada je BBC snimio specijalnu emisiju povodom dvadesete godišnjice dječje emisije.

 

 

Osveta ljubavi Možda vas zanima... Sjećaš li se hit sapunice Osveta ljubavi? Evo gdje su glavni glumci 17 godina kasnije... Rubrika Life&style Life&style

Jessica je danas 22-godišnja studentica sveučilišta Edenbridge u Kentu koja svoj život živi podalje od javnosti. Uživa u čarima mladenačkog života te se ne namjerava okušati u glumačkoj karijeri. Ono što su mnogi primijetili jest da je njezin karakterističan smiješak još uvijek jednako zarazan.

Komentari 0