Life&style

Top 3 poklona koja bismo rado ugledale pod borom

  • Približavaju nam se božićni i novogodišnji praznici pa sve češće razmišljamo o darovima - onima koje ćemo pokloniti svojim najdražima, ali i onima koje želimo pronaći ispod svog bora 
  • Na našoj božićnoj listi želja našle su se tri stvari - neodoljivi parfem, beauty uređaj za čišćenje, piling i oksigenaciju kože lica te jedan profinjeni modni komad
  • Naša lista može ti poslužiti kao odlična inspiracija za kupnju poklona sestri, najboljoj prijateljici ili mami

Božić nam već lagano kuca na vrata, a s njim i odabir poklona kojima ćemo uveseliti svoje najdraže. Oni nipošto nisu smisao blagdana, ali moramo priznati da su pravi okidač za nasmijana lica osoba koje darivamo. Mi smo ove godine na vrijeme osmislili što ćemo pokloniti prijateljima i članovima obitelji, a ako ti još uvijek razmišljaš čime ćeš obradovati drage žene u svom životu, donosimo ti top tri poklona koja bismo rado dobile pod borom. Ove ideje mogu ti poslužiti kao odlična inspiracija tijekom kupnje: 

via GIPHY

Geneo Personal uređaj za oksigenaciju lica

Ove godine posebno nas je razveselio jedan beauty uređaj. Riječ je o uređaju Geneo Personal koji pruža 3 u 1 iskustvo - čišćenje, piling i oksigenaciju. Naime, Geneo Personal za vrijeme pilinga ispušta CO2 mjehuriće na lice te snižava pH razinu na površini kože. Na taj način ugljični dioksid potiče oslobađanje kisika iz krvnih stanica i dovodi ih do površine kože.

 Za razliku od nekih uređaja za lice kojima utrljavamo mjehuriće zraka po licu, Geneo Personal svojim djelovanjem potiče kisik ispod površine kože te ga dovodi do stanica, što kožu čini pomlađenom, svježom i mladolikom. O njegovoj popularnosti svjedoči činjenica da su ga u svoju beauty rutinu uvrstile brojne modne i beauty blogerice poput Dore Predojević, Jelene Marinović i Pamele Smoljanić koje rado pratimo na Instagramu. Osim toga, ovaj genijalni uređaj dobitnik je i Beauty nagrada u Velikoj Britaniji. Trebamo li navesti još koji razlog zašto baš njega želimo pod borom ovog Božića?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Beauty uređaj za oksigenaciju lica - Geneo Personal (1.899,99 kn)

Parfem YSL Libre

Svaka nova sezona donosi i nove parfemske note, a sudeći prema aktualnoj ponudi nekih od najpoznatijih modnih i beauty brendova, ove hladne sezone uživat ćemo u pravim mirisnim poslasticama. Ako se nas pita, naši omiljeni parfemi dobili su opasnu konkurenciju predstavljanjem novog neodoljivog parfema Libre brenda Yves Saint Laurent

Novi, seksi cool cvjetni miris djelo je dvoje vrhunskih tvoraca parfema koji su pronašli savršenu verziju nakon 7 godina i više od 1500 varijacija. Ovaj mirisni novitet predstavlja slobodnu interpretaciju aromatičnog fougèrea, klasičnog stila muških mirisa s lavandom u kombinaciji s akordom cvjetova naranče koji mu daju notu raskoši i senzualnosti. Nas je osvojio na prvi dojam i rado bismo jedan primjerak pronašle pod borom. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Parfem YSL Libre (749,00 kn / 50 ml)

Pulover od kašmira

Jedna od najelegantnijih i najskupocjenijih prirodnih tkanina jest vuna kašmira kojoj se u modnom svijetu pripisuje status luksuznog klasika. Osim što izgleda vrlo profinjeno, kašmir se zbog svoje izdržljivosti, udobnosti i mekoće ističe kao materijal vrijedan investicije. A kad je riječ o kašmiru, na pamet nam prvo padaju najfiniji, najmekši i najugodniji puloveri koje bismo rado nosile u ovoj zimskoj sezoni.

Pulover od kašmira bezvremenski je odjevni komad luksuznog izgleda i vrhunske kvalitete koja traje godinama, a odlično se uklapa u sve stilske formule. I dok je nekoć bio rezerviran samo za imućne trendseterice, profinjeni kašmir počeo se pojavljivati i na policama pristupačnih high street brendova poput Zare i Manga. Mi smo već zavirile u nove kolekcije i "upikirale" nekoliko modela koje ovog Božića želimo pronaći među svojim poklonima. Imaš li ih i ti na svojoj listi želja?

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Mango pulover s pletenicama od 100%-tnog kašmira (999,00 kn)

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marija753

    Marija753

    Pulover je zgodan, ali parfem je parfem, između ova tri definitivno bi parfem je favorit.