Life&style

Ako si ikada poželjela imati vlastitu špilju, ova vikendica u Fužinama bit će ostvarenje tvojih snova

Luksuzne vikendice s bazenom sada već možemo pronaći na svakom koraku i, iako su zaista lijepe, rijetko koja nam baš oduzme dah. No, mi smo si dali truda i istražili neke malo posebnije vikendice, odnosno kuće u kojima će godišnji odmor biti sve, samo ne dosadan. Bome nismo ostali razočarani. Naime, na Bookingu smo pronašli vrlo zanimljivu kuću koja ima svoju vlastitu špilju. I to s ogromnim bazenom. 

 | Autor: Booking/Kuća DORINE Booking/Kuća DORINE Foto: Booking/Kuća DORINE

 | Autor: Booking/Kuća DORINE Booking/Kuća DORINE Foto: Booking/Kuća DORINE

U pitanju je kuća DORINE koja se smjestila u Gorskom kotaru, točnije u Fužinama. Ova kuća građena je u pravom goranskom stilu, od drvenih balvana i to s ovog područja što cijeli interijer čini baš ugodnim i opuštajućim. No, bez obzira na ugodan interijer, sigurni smo da će se gosti ipak najviše opuštati u wellness dijelu kuće koju su vlasnici Jelena i Zoran pretvorili u vrlo realističnu špilju i to po uzoru na spilju Vrelo. Ova špilja ima i sige, svjetlosne efekte pa čak i slap koji izvire iz kamena i ulijeva se u bazen. 

"Ponosni smo vlasnici još jedne kuće za odmor u Fužinama i u šest godina iznajmljivanja imali smo čast ugostiti predivne goste. Ono što smo primijetili je to da se ljudima toliko sviđa 'priča' koju naša kuća ima, odnosno sadržaj ukomponiran u drvenu brvnaru koja ima dušu te lokacija u prekrasnoj prirodi podneblja. Puno puta su nam gosti rekli kako tijekom cijelog odmora nisu ni jednom napustili kuću. Nama je to bio šok jer su Fužine mjesto s pregršt sadržaja, a posebno prirodnih ljepota. To nas je potaknulo da napravimo nešto posebno poput ove kuće", ispričala je Jelena, vlasnica ove kuće. 

 | Autor: Booking/Kuća DORINE Booking/Kuća DORINE Foto: Booking/Kuća DORINE

 | Autor: Booking/Kuća DORINE Booking/Kuća DORINE Foto: Booking/Kuća DORINE

Kuća se inače prostire na tri kata, a može primiti do šest osoba. Kućni ljubimci su dozvoljeni po dogovoru. U potkrovlju se nalaze tri spavaće sobe, dvije s bračnim krevetima i jedna soba s kaučom na razvlačenje, koja može poslužiti i kao igraonica-spavaonica. Tamo se još nalazi kupaonica i vešeraj.

 | Autor: Booking/Kuća DORINE Booking/Kuća DORINE Foto: Booking/Kuća DORINE

 | Autor: Booking/Kuća DORINE Booking/Kuća DORINE

Prizemlje se sastoji od prostranog dnevnog boravka u kojem je kauč od trupaca, ljuljačka s pogledom na ostakljeni kamin koji se nalazi nasred prostorije, mala, potpuno opremljena kuhinja te kupaonica s WC-om i tuš kabinom. Kao da ovo nije dovoljno, tu je i ostakljena vanjska grijana terasa s pogledom na planine i čarobnu prirodu. S terase se stepenicama silazi u spiljsku oazu u kojoj mogu uživati od najmanjih do odraslih.

Photo: Booking/Kuća DORINE
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Cool