Life&style
Adriana i Duje Ćaleta-Car

Adriana Ćaleta-Car podijelila je najljepšu vijest iz rodilišta: 'Naša druga ljubav'

Adriana, magistra prava i influencerica rodom iz Dubrovnika, i njen suprug, nogometaš Duje Ćaleta-Car, postali su po drugi puta roditelji. Sretnu vijesti je objavila Adriana na svom Instagram storyju, uz natpis: 'Naša druga ljubav', te je otkrila da je beba rođena u petak, 28. srpnja. Inače, Duje i Adriana već imaju sinčića Maura koji je rođen u kolovozu 2021. godine.

 | Autor: Instagram @adrianadurdevic Instagram @adrianadurdevic Foto: Instagram @adrianadurdevic

Par se zaručio iste te godine u veljači, a krajem svibnja su se vjenčali na maloj tajnoj ceremoniji u Dubrovniku kod matičara. Tada su na snazi još bile prisutne mjere zaštite o koronavirusa, pa su veliko vjenčanje s brojnim uzvanicima organizirali idućeg ljeta, krajem srpnja 2022. godine. Tada su, također u Dubrovniku, okruženi s mnogo više uzvanika, imali crkveno vjenčanje u crkvi svetog Ignacija te nakon toga veliku proslavu u dubrovačkoj tvrđavi Revelin.

Možda vas zanima Zaplakala od sreće: Lana Jurčević u dirljivom videu objavila je najljepšu vijest! Rubrika Life&style Life&style

Prije nego što su se vjenčali, Duje i Adriana su četiri godine bili u vezi. Adriana je od početka veze bila velika podrška svom dragom te ga je pratila kako se Duje selio zbog svoje nogometne karijere. Nakon što su živjeli u Francuskoj, gdje im je rođen i sinčić Mauro, preselili su se u Englesku gdje Duje, povremeni reprezentativac Hrvatske nogometne reprezentacije, igra u klubu Southampton. 

Čestitamo sretnom paru na prinovi! 

Možda vas zanima Snagator na filmu, Dwayne Jonson je nevjerojatno nježan otac, okružen samim kćerima Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @adrianadurdevic

Komentari 0