Life&style

Snagator na filmu, Dwayne Jonson je nevjerojatno nježan otac, okružen samim kćerima

  • Dwayne 'The Rock' Johnson dobro je poznat po svojim nastupima u nekim od najvećih hollywoodskih akcijskih blockbustera
  • No slavni mišićavi snagator, osvojio je potpuno novu vojsku obožavatelja zahvaljujući objavama na Instagramu 
  • Div mekog srca brižan je otac tri kćeri i uživa u 'normalnom' obiteljskom životu sa svojom obitelji

Daleko od svjetla reflektora, 50-godišnji bivši hrvač Dwayne 'The Rock' Johnson većinu vremena provodi sa suprugom Lauren Hashian i svoje troje djece Simone, Jasmine i Tianom. 

Možda vas zanima "Ne želim više biti debela najbolja prijateljica" rekla je zvijezda 'Euforije' i zalupila vrata 3. sezoni Rubrika Life&style Life&style

Njegova supruga Lauren je glazbena producentica, skladateljica i izvođačica. Glazbeno nadarena majka dvoje djece vjerojatno je bila inspirirana i naslijedila gene od svog slavnog oca Siba Hashiana, bubnjara u američkom rock bendu 'Boston'.

 | Autor: Instagram Instagram

Lauren je karijeru započela nakon što je pobijedila na natjecanju talenata na koledžu Emerson u rodnom Bostonu. Otada koristi svoj talent, a pjevačica se pojavila u brojnim emisijama uključujući 'RU The Girl?'. Godine 2005. stigla je do finala showa zajedno s Tionne 'T-Boz' Watkins iz TLC-a i Rozondom 'Chilli' Thomas.

Kako je Dwayne Johnson upoznao Lauren Hashian?

Dwayne i Lauren prvi put su se susreli 2006. godine dok je glumac bio usred snimanja filma 'Plan Igre'. Par je počeo hodati 2007., a kasnije se vjenčao 2019. godine nakon 12 sretnih zajedničkih godina.

U jednom intervjuu je The Rock izjavio: „Bio sam tako sretan što sam se jednom zaljubio... Ponovno se zaljubiti? To je teško učiniti dvaput u poziciji u kojoj se nalazim. Ali, ja sam srećković!“ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Dwayneova romansa s Lauren izišla je u javnost nakon što se glumac razišao s bivšom suprugom Dany Garciom. Bivši par bio je zajedno deset godina i imali su kćer Simone (21). U vrijeme njihovog rastanka, Dwayne i Dany napisali su zajedničku izjavu koja je glasila: 

„Premda su se određeni aspekti naše veze promijenili, oboje smo vitalno važni za živote jedno drugoga. Nastavit ćemo unapređivati i upravljati našim poslovnim interesima, našim filantropskim naporima i, što je najvažnije, zajedničkim podizanjem našeg djeteta, kao tim pun ljubavi. Imali smo dovoljno sreće da smo proveli posljednjih 17 godina zajedno kao par i radujemo se provesti ostatak života zajedno kao najbolji prijatelji i poslovni partneri.“

Gdje su se 'The Rock' i Lauren vjenčali?

Par se vjenčao 18. kolovoza 2019. na Havajima. Njihovo intimno vjenčanje održalo se na idiličnoj lokaciji uz plažu.

Lauren je izgledala prekrasno u čipkastoj haljini modne dizajnerice vjenčanica Mire Zwillinger. Imao je duboki dekolte i detalje otvorenih leđa, s ukrašenim detaljima oko struka. Dwayne je u međuvremenu izgledao vrlo dotjerano u potpuno bijelom odijelu. Dwayne je opisao njihov nezaboravni dan kao „spektakularan“ u dirljivoj objavi na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Njihov veliki dan bio je poseban zahvaljujući Lauren koja je prvi put izvela svoj singl 'Step Into a Love Like This' na njihovom vjenčanju. „Podijeliti to s Dwayneom i njegova iskrena reakcija bili su jedan od mnogih trenutaka našeg nezaboravnog dana i slavlja koje ću zauvijek čuvati u sjećanju“, izjavila je Lauren.

Dwayneova djeca

Dwayne je ponosni otac troje djece. Svoju najstariju kćer Simone dočekao je u kolovozu 2001. sa svojom bivšom suprugom Dany Garcia. Unatoč razlazu s Dany, Dwayne je još uvijek vrlo angažiran otac svoje 21-godišnje kćeri.

 | Autor: Instagram Instagram

Duo otac-kći dijeli nevjerojatno blisku vezu. Godine 2019. zapanjili su obožavatelje na crvenom tepihu Sundance Film Festivala. Pojavljujući se u emisiji Uživo s Kelly i Ryanom, Dwayne je govorio o njihovoj „fenomenalnoj vezi“.

WWE borkinja

Simone sada ide očevim hrvačkim stopama. Godine 2020. otkriveno je da je zvijezda u usponu potpisala ugovor s WWE-om i počela trenirati na Floridi. Na WWE TV debitirala je u listopadu 2022. kao Ava Raine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A V A (@avawwe_)

"Svemir treba još jednu snažnu ženu"...

Dwayne je u prosincu 2015. po drugi put postao tata sa svojom tadašnjom partnericom Lauren. Dijeleći vijesti o Laureninoj trudnoći, filmska zvijezda podijellio je dirljivu snimku svoje partnerice. Uz fotografiju je napisao: „Odgajale su me nevjerojatne i snažne žene i živim s njima, pa je svemir osjetio da nam treba još jedna“, napisao je. "OVO JE DJEVOJČICA!!"

Kad je Jasmine Lia došla na svijet, Dwayne je napisao: „Božić je definitivno došao ranije!“

Osim sedmogodišnje Jasmine, Dwayne je brižan otac kćeri Tiane, koja ima četiri godine. Dwayne i Lauren dočekali su svoj smotuljak radosti 17. travnja 2018. godine. Uz preslatku sliku novorođenčeta podijeljenu na Instagramu, brižni tata Dwayne napisao je: „Blagoslovljen i ponosan što sam donio još jednu jaku djevojčicu na ovaj svijet. Tiana Gia Johnson došla je na ovaj svijet poput sile prirode, a mama @laurenhashianofficial rodila je kao prava rock zvijezda.“

 | Autor: Instagram Instagram

Dwayne ponekad na Instagramu dijeli preslatke fotografije svojih kćeri. Još u ožujku je dokumentirao urnebesan trenutak kada su njegove dvije djevojčice počastile svog oca "makeoverom". Oslobodivši svoju kreativnost, Jasmine i Tiana poigrale su se s ružem za usne i crnim flomasterom. Krajnji rezultat? Jarko ružičasto našminkano lice i kovrčavi brkovi. Ikonski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

U svom urnebesnom natpisu, Dwayne je otkrio: „Proveo sam sat vremena POKUŠAVAJUĆI ostrugati ruž s glave i lica – a da nisam znao da ovo [psovka] ostavlja mrlje na koži!“ 

Sienna Miller za Twinset novu kolekciju Možda vas zanima Glumica Sienna Miller sjajno nosi Twinsetove komade. A i oni su sjajni. Zavirili smo u novu kolekciju Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@therock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    div meka srca