Life&style

Aby heklane torbe stižu iz Slavonije i izgledaju vrlo chic. Jedan nam se model posebno svidio

  • Jedinstveni modni dodaci nešto su čemu teško odolijevamo, a najdraži su nam oni koji nastaju ručno, u našim krajevima
  • Vinkovački brend Aby na prvi nas je pogled osvojio estetikom, a iako su torbice bile prvo što je privuklo našu pozornost, svaki komad iz Aby svijeta očarao nas je na svoj način
  • Bilo da smo slabiji na modne dodatke ili one za dom, Aby estetici teško će odoljeti svi oni koji preferiraju jednostavnost u svoj njezinoj ljepoti, prirodne materijale i organske forme

Unikatni modni dodaci nešto su čemu uvijek posvećujemo puno pozornosti. U stanju su podići svaku kombinaciju, puno govore o nama i našoj osobnosti, a što su posebniji i neobičniji, to su nam u pravilu draži. Je li riječ o minimalističkom i veoma jednostavnom dizajnu ili pak kakvom glasnom eklektičnom komadu, najmanje nam je bitno, sve dok ima ono nešto što ga čini jednostavno atraktivnim, skladnim i neodoljivim.

 | Autor: Instagram @aby_hwl Instagram @aby_hwl  | Autor: Instagram @aby_hwl Instagram @aby_hwl

 | Autor: Instagram @aby_hwl Instagram @aby_hwl Foto: Instagram @aby_hwl

Torbe koje, uz sve spomenuto, dolaze u paketu s izdašnom količinom šarma, one su slavonskog, točnije vinkovačkog brenda Aby koji nas je svojom estetikom osvojio na prvi pogled. Iza njega stoji Abigajla Mičić koja je, budući da je svi zobu Abi, nadimak odlučila iskoristiti za ime brenda, a u cijelu je priču, kaže, uplovila potpuno spontano prije nešto manje od dvije godine. 

Možda vas zanima Nola nas je već osvojila prekrasnim kožnim torbama, a sada ima i najljepše heklane modele Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram @aby_hwl Instagram @aby_hwl

Glavni krivac za najšarmantnije ispoljavanje kreativnosti u njezinom je slučaju bio porodiljni odnosno višak slobodnog vremena u kombinaciji sa željom da se osjeća korisno. Bilo je to, kaže, prvi put da je krenula sama nešto izrađivati i do tada za sebe nikada nije mislila da je kreativna. ”Nitko me nije naučio heklati, već sam sve sama naučila preko YouTube tutorijala. Imala sam ogromnu volju i želju i kada sam uspjela izraditi prvu torbicu, bila sam toliko ponosna da mi je to bio poticaj da još nešto naučim i evo me sad tu”, priznaje.

 | Autor: Instagram @aby_hwl Instagram @aby_hwl

 

 | Autor: Instagram @aby_hwl Instagram @aby_hwl

 | Autor: Instagram @aby_hwl Instagram @aby_hwl

Iako su torbice bile prvo što je privuklo našu pažnju, svaki komad iz Aby svijeta očarao nas je na svoj način. Svaki komad, kažemo, jer Abi osim torbica izrađuje i tepihe, jastučiće, košare za bebe, kolijevke, košare za pelene, maramice i kremice, podloge za presvlačenje i ostale krasote na koje su je inspirirali dani majčinstva. 

Sve izrađuje po narudžbi, birati se može između nekoliko boja, a cijena proizvoda ovisi o konkretnim željama i kompleksnosti izrade. Za one manje i jednostavnije torbe potrebna su joj 3-4 sata, za one nešto veće i 6 sati, dok je za komplicirnije komade poput košare za bebe ili tepiha potrebno i desetak sati.

Možda vas zanima Tepisi od ličke vune Likamee proizvod su obiteljskog obrta i slažu se poput puzzli. Zaljubili smo se Rubrika Life&style Life&style

Bilo da smo slabi upravo na torbe koje su nas prve privukle, detalje za dječje sobe i dom koje smo naknadno otkrili ili oboje, jedno je sigurno - Aby estetici teško će odoljeti svi oni koji preferiraju jednostavnost u svoj njezinoj ljepoti, prirodne materijale i organske forme. Od torbe Aria koja je naš apsolutni favorit, jednako atraktivnih modela ruksaka do školjka torbe koja je uspjela osvojiti najviše srca, svaki komad odiše elegancijom i tihim luksuzom te će se divno uklopiti u svaki stil.

 | Autor: Instagram @aby_hwl Instagram @aby_hwl  | Autor: Instagram @aby_hwl Instagram @aby_hwl

Ako se nas pita, teško da postoje ljepši modeli za dodavanje rustikalnog šarma svakoj kombinaciji, a prirodna estetika, jedinstvenost i praktičnost čine ih idealnim modnim dodatkom ne samo za jesensku, već svaku sezonu. 

Photo: Instagram @aby_hwl

Komentari 0