Life&style

93-godišnjakinja u karanteni izvjesila natpis "trebam pivo" na prozor. I poslušali su je...

  • Bakica u karanteni koja je zatražila pomoć u nabavci "nužne" namirnice nasmijala je mnoge
  • Natpis na prozoru "Trebam pivooo!!!" urodio je plodom i velika pivovara nije se oglušila na ovaj vapaj
  • Olive sad i dalje može zdravo živjeti: piti pivo svaku večer jer je "puno vitamina i dobro za zdravlje"

Priča o 93-godišnjoj Amerikanki Olive Veronesi razveselila je svijet. Olive koja živi u karanteni zbog koronavirusa u svom domu u Seminoli u Pennsylvaniji, dosjetila se kako zatražiti pomoć u nabavci hm, neophodnih, namirnica. Naime, za svo to vrijeme provedeno kod kuće i bez odlaska u trgovinu ova je bakica potrošila sve zalihe piva!

Možda vas zanima Napravi solo party i priušti si nezaboravan užitak Rubrika Love&Sex Love&Sex

Da riješi problem Olive je na komad papira napisala "Trebam još pivaaa!!!" i papir lijepo nalijepila na prozor svoje kuće. Rođak ju je slikao kako stoji iza prozora uz natpis i maše limenkom piva. Fotografija je počela kružiti društvenim mrežama i očito ju je uočio i netko iz pivovare čiju je limenku držala, pivo Coors Light.

 | Autor: Facebook/KDKA-TV Facebook/KDKA-TV

Pivovari izvrsna besplatna reklama, pa su tako odlučili opskrbiti Olive svojim pivom. Na trijem su joj iskrcali kartonska pakiranja sa 150 limenki piva, da joj potraje. Nije se ova bakica puno ženirala, hladno je pivce gucnula već na trijemu, čim su dostavljači otišli. Šarmantnu Olive posjetila je i intervjuirala i televizija. Za KDKA-TV je izjavila: "Ostala sam na zadnjih 12 limenki kad sam izvjesila natpis. Popijem pivo svaku večer. Znate, ima vitamina, dobro je za zdravlje ako ne pretjerujete."

 | Autor: Facebook/KDKA-TV Facebook/KDKA-TV

Sviđa nam se to razmišljanje. Ova TV stanica stavila je Oliveinu fotku i priču na svoj Facebook gdje je u krakom vremenu imala 50.000 dijeljenja i 25.000 lajkova. Mnogima je očito simpatičan njezin režim za zdravlje, a 93-godišnjakinja sad će ga bez problema i dalje provoditi - ima piva za idućih pet mjeseci.

Photo: Facebook/KDKA-TV

Komentari 0