Love&Sex

Napravi solo party i priušti si nezaboravan užitak

  • Trenutačno nam je svima na prvome mjestu briga o fizičkom zdravlju, ali što je s mentalnim?
  • Kućna izolacija može biti prilično dosadna i iscrpljujuća, a poznato je da masturbacija smanjuje stres 
  • Zato je potrebno unijeti malo zabave u vlastita četiri zida i spojiti ugodno s korisnim. Jesi li spremna za solo party?

Kućna izolacija i ne mora biti tako dosadna. Tko kaže da se ne možeš dobro zabaviti u svoja četiri zida?! Organiziraj party na kojem ćeš biti samo ti i priušti si nezaboravnu zabavu! Iskoristi ovo vrijeme kako bi bolje upoznala sebe, svoje tijelo i vlastitu seksualnost. Briga o fizičkom zdravlju trenutačno nam je svima na prvome mjestu, ali nikako ne smijemo zaboraviti ni mentalno zdravlje, na koje cijela ova situacija uvelike utječe. Poznato je da masturbacija smanjuje stres jer se tijekom orgazma otpušta hormon oksitocin, zbog kojeg se osjećamo smirenije i opuštenije. Pa tko bi to odbio? 

Mnogo je načina da se sama zabaviš kod kuće, a mi smo izdvojili nekoliko njih zbog kojih ćeš vrlo brzo poželjeti ponoviti solo party (poslije ćeš nam zahvaliti):

Stvori ugodnu atmosferu

Realno, ne trebaju ti svijeće i latice ruža da bi postigla orgazam. Ali ne vidimo razlog zbog kojega si ne bi pripremila romantičnu atmosferu. Ne samo da ćeš se osjećati ljepše i ugodnije nego ćeš se i lakše prepustiti užicima. Pripremi se za svoju romantično-zabavnu večer kao da ideš na dejt. Upali si opuštajuću glazbu, priguši svjetla obuci seksi donje rublje. Sad kad smo riješili romantični dio, vrijeme je za onaj zabavni. Pronađi film za odrasle po svom ukusu. Iako zasigurno već znaš, nije naodmet ponoviti da filmovi za odrasle nisu rezervirani samo za muškarce. Inspiraciju potraži na LELO blogu. Nemoj zaboraviti da na ovom partyju imaš samo jedan cilj - dobro se zabaviti!

 | Autor:

Isprobaj tehniku "edging"

Jesi li ikada čula za "edging"? Ako nisi, pravi je trenutak da se upoznaš s ovim terminom. Na hrvatski jezik ovo bismo preveli kao "bivanje na rubu". Drugim riječima, to je tehnika odgađanja orgazma. Kako je prakticirati? Dovedi se do ruba orgazma pa malo uspori. I tako u krug. Ovom ćeš tehnikom pojačati uzbuđenje i užitak, a u tome će ti najbolje pomoći stvarčice zbog kojih solo seks više nije isti. Tajno oružje ženskog užitka dolazi s potpisom kultnog švedskog proizvođača luksuznih intimnih dodataka. Riječ je o masažeru LELO Sona 2koji soničnim pulsacijama stimulira cijeli klitoris, a ne samo njegov vidljivi dio. Djeluje tako da se tijelo zagrijava, tinja i na kraju gori sve dok se ne predaš. Ovo iskustvo zaokuplja sva osjetila i izvlači orgazam iz dubine tijela

 | Autor:

Začini sve vrućom kupkom

Kao i svaka druga večer, neka i ova završi u kadi ili pod tušem. Ali... Ovog puta ne na isti način. Party večer nastavi u kupaonici. U tome će ti trebati mala pomoć, odnosno mali "partner" kao što je vodootporni masažer LELO Soraya 2. Ovaj najekskluzivniji rabbit vibrator na svijetu dizajniran je sa širim i debljim krajem kako bi se omogućila maksimalna senzacija prilikom stimuliranja G-točke. Zahvaljujući kombinaciji dizajna i 12 tipova vibracija, Soraya omogućava snažnije i intenzivne orgazme. Glatka silikonska površina nježno vibrira uz klitoris, što Sorayu 2 čini savršenom za sve koji imaju poteškoće s postizanjem orgazma stimulacijom G-točke. A ako nisi spremna završiti igru pod tušem, slobodno je nastavi u krevetu. 

 | Autor:

Ako još nemaš svoj primjerak seks-igračke, pravo je vrijeme da to promijeniš. Kupnja ovakvih stvarčica zabavna je sama po sebi, a trenutačno je moguća samo putem interneta. To ti ostavlja mogućnost da se više informiraš o proizvodu koji te zanima i pročitaš iskustva drugih korisnica. Želiš isprobati nešto novo, ali si malo sramežljiva i ne želiš da ti seks-paket stiže na kućnu adresu? Ne brini se! Neke stranice, kao što je LELO, garantiraju potpuno diskretno pakiranje i dostavu. Samo trebaš pripaziti da izbjegneš kontakt s dostavnom službom prilikom preuzimanja paketa. Nakon što opereš ruke, prepusti se istraživanju sadržaja kutije, ali i testiranju samog proizvoda. Vjeruj nam, kućna izolacija više neće biti ista!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0