Life&style

8 trendova koji će biti HIT ovog ožujka

Ovi će lifestyle trendovi u ožujku plijeniti najviše pažnje - neki su potpuno novi, neki su povratnički, ali svi jednako zanimljivi!

Ne želimo biti krivo shvaćene: još uvijek pijemo zeleni čaj, gledamo Stranger Things i kupujemo čarape-čizme (hej, pa još je zima!). Ali jednako tako smo se već mentalno pripremili za proljeće, sunce, kratke rukave i nekoliko novih trendova. Dobrodošao, ožujak!

Boja lavande

Zaboravi na ružičastu, vrijeme je za boju lavande. Ovog mjeseca (i ove godine) sve se vrti oko ove pastelne nijanse, koja vrišti proljeće, a u isto vrijeme je i ženstvena i sofisticirana. Kombiniraj ju s neutralnim i klasičnim bojama kako ipak ne bi u konačnici izgledala kao Uskršnje jaje. 

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Craft Store Challenge 

Sjećaš se ice-bucket izazova i mannequin izazova? Pripremi se na novi viralni hit i hešteg: #CraftStoreChallenge. O čemu se radi? Ljudi se fotkaju u savršenim Insta pozama koristeći materijale iz zanatskih trgovina poput primjerice umjetnog cvijeća i kaskadnih paprati. Talijanski vinograd ili prolaz u Bauhausu? Nemoj nikome reći.

Detalji od mesinga

Bronca? Već viđeno. Nehrđajući čelik? Dosadno. Najveći kuhinjski trend za proljeće: detalji od mesinga. Čak i ako ne planirate renovirati kuhinju ovog ožujka, možete ih inkorporirati putem detalja poput kantica za cvijeće ili posuda. 

 | Autor: Instagram Instagram

 

Možda vas zanima Ovo su top modni trendovi za 2018., potvrdio Pinterest! Rubrika Moda Moda

Kardamom

Ovaj indijski začin posljednjih nekoliko mjeseci stekao je puno poklonika, zahvaljujući svim svojim prednostima i učincima po naše zdravlje. Snižava hipertenziju, navodno se preventivno bori protiv određenih vrsta raka i smanjuje osjećaj depresije. Pripremi se na kardamom kao novi sastojak u pićima i trendi restoranima te naravno neizbježnim Instagram video receptima. 

Kokteli od avokada

Avokado jedemo sa tjesteninom, koristimo ih kao maske, a sada ćemo ih i piti! Zeleni sokovi koji su ukusni, svježi i zdravi jako su popularni posljednjih godina, prema tome bilo je samo pitanje vremena kada će u njih netko ubaciti i cijeđeni avokado.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Kristali

Da, vratili su se! Nema tko nije lud za kristalima, od Adele pa sve do Mirande Kerr. Prema tome, pripremi se na to da će ovo (navodno) iscjeljujuće kamenje odsad iskakati po svuda. Od dekora pa sve do boca s vodom. Čak i ako ne vjeruješ da ćeš zbog njih biti bolje fokusiran ili lakše zaspati - svakako će izgledati prekrasno na stoliću u dnevnom boravku. 

 

Objavu dijeli @luminosity_crystals

 

Možda vas zanima Ovo su seks trendovi u 2018. godini! Rubrika Love&Sex Love&Sex

Maskare u boji

Već nekoliko sezona na modnim pistama viđamo sve osim crnih trepavica, a sada će ovaj beauty trend postati mainstream. Predlažemo da kreneš tamno plavom, zelenom ili ljubičastom koje se savršeno kombiniraju s nude usnama i nježnim sjenilima. 

Panda planeri

Najnoviji organizacijski trend je Panda planer koji ti pomaže da si posložiš obaveze po mjesecima, tjednima i danima. Također, potiče te da prakticiraš pozitivno razmišljanje i zahvalnost. 

 | Autor: Panda Planner Panda Planner

Photo: Instagram

Komentari 0