Life&style

Odjeća od ovog materijala najbolja je za ove dane - iz više razloga

  • Tijekom ljetnih dana možda zaboravimo koliko obožavamo jesen, no s pojavom prvih jesenskih boja se toga prisjetimo
  • Šetnje obojenom prirodom, nova meka garderoba i promjena make up trendova, kao i mali trenutci mira uz omiljeni topli napitak čine posebne jesenske vibracije
  • U jesenskim vibrama možemo uživati zauvijek ako znamo kako ih vjerno uhvatiti i sačuvati

Ponekad osjećamo žal za ljetnom bezbrižnosti, ali uvijek se iznova veselimo ljepotama jeseni - njezinim bojama, aromama, plodovima i popodnevima pod toplom dekicom sa šalicom tople kave. Jesenska vibra toliko je posebna i dojmljiva da ju je luksuzna parfemska kuća Maison Margiela pretvorila u parfemsku kompoziciju kojom dominiraju note drva cedra, mahovine, muškatnog oraščića i dala joj naziv Autumn Vibes. Možda svatko ima svoju definiciju jesenske vibre, a mi izdvajamo sedam u kojima ćeš se sigurno prepoznati. 

Plodovi jeseni u nostalgičnoj paleti boja

Jesen je vrijeme obilja plodova, a nema ničega što volimo poput mirisa pečenog kestenja ili sočne bundeve u prekrasnim nijansama narančaste i tople smeđe. Njihova boja i okus čine nas nostalgičnima za nekim prijašnjim jesenskim danima koje smo proveli u okruženju najdražih i koje bismo rado uhvatili da ih se zauvijek prisjećamo. 
 | Autor:

Čarobni prizori prirode

Šetnje kroz šumu ili park tijekom jeseni pružaju prizore prošarane crvenom, žutom i narančastom. Drveće se pretvara u pravu paletu boja, stvarajući slikovite prizore koji su poslastica za oči. Svaki šušanj lišća pod nogama podsjeća nas na prolaznost vremena i ljepotu prirode, ali i budi u nama želju da zarobimo takve trenutke da ih nikada ne zaboravimo. 

 | Autor:

Meki modni komadi

Hladni i sivi dani su savršeno vrijeme za mekane i fluffy modne komade u pastelnim tonovima. Topli džemperi, pleteni šalovi i elegantne jakne postaju naša svakodnevna uniforma, čuvajući nas od hladnih vjetrova i nemilosrdne jeseni. Istovremeno nam omogućavaju da iskažemo svoju osobnost i karakter omiljenim bojama. Svaka tkanina i svaka nijansa odražavaju toplinu i udobnost koju tražimo u ovom razdoblju.
 | Autor:

Aromatični napici u omiljenom kafiću

Nema ničega boljeg od opuštanja u omiljenom kafiću uz mirisnu kavu ili čaj nakon dana provedenog u prirodi. Aromatični napici griju dušu dok promatramo kroz prozor kako lišće lagano opada sa stabala. To su trenuci mira i introspekcije koji nam pomažu povezati se s prirodom, ali i samom sobom.

 | Autor:
Povratak smeđe i tamnocrvene u make up trendove

Šminka postavlja određeni izražaj umjetnosti, a nekako nam se čini da to posebno postaje jasno tijekom jeseni. S jesenskim danima se vraćaju smeđe i tamnocrvene nijanse u make up trendove, kako na usnama, tako i očima. Oči uz smeđe nijanse postaju misteriozne, a usne neodoljive kako crveni ruževi počinju biti sve tamniji. 

Vožnja vinskim cestama

Ljubitelji vina i jeseni posebno uživaju u spoju finih gutljaja i neodoljive prirode koju nude vinske ceste tijekom jeseni. Prekrasni vinogradi oduševljavaju svojim zlatnim lišćem, a degustacija vina dodaje notu elegancije ovom godišnjem dobu. Upravo se tu spaja tradicija s modernim vremenima, a to je ono što obožavamo kod jesenskih vibracija.

 | Autor:

Svaka od ovih jesenskih vibri ima svoju čar, a najviše od svega čeznemo za načinom kako ju uloviti da u njoj možemo uživati tijekom cijele godine, ali i nakon mnogo jeseni iza nas. Kako bismo to napravili, trebamo pametnog pomoćnika koji će trenutke koji čine našu definiciju jesenske vibre što vjernije uhvatiti dok nam omogućava da u njima istovremeno uživamo.

Nova HONOR 90 serija kombinira vrhunsku kameru, inteligentne značajke te još mnogo toga za snimanje spontanih trenutaka i dijeljenje sjajnih vibri. S impresivnom glavnom kamerom od 200 MP i vodećim četverostruko zakrivljenim plutajućim zaslonom s tehnologijom za udobnost očiju, HONOR 90 donosi revolucionarnu hardversku i softversku podršku da bi nam omogućio snimanje svakodnevnih avantura i trenutaka s izvanrednim detaljima. 

 | Autor:

Zaustaviti trenutak kojeg se želimo zauvijek sjećati zahtijeva posebnu kameru, a potpuno nova HONOR 90 trostruka kamera sastoji se od glavne kamere od 200 MP sa senzorom veličine 1/1,4 inča, ultra širokokutne kamere i makro kamere od 12 MP s vidnim poljem od 112° te dubinske kamere od 2 MP koja pomaže pri točnijoj procjeni udaljenosti. Ono što će ti osigurati savršene fotografije obitelji i prijatelja dok uživaju u jesenskim radostima je glavna kamera od 200 MP koja proizvodi izvrsne fotografije s visokim dinamičkim rasponom (HDR) i detaljne, svijetle snimke u okolišu slabijeg osvjetljenja. To znači da će fotografije biti izvrsne čak i kada sunce krene zalaziti iza šarenih krošnji. 

U jesenskim ljepotama nekada najviše volimo uživati sami, a kako bismo ih sami mogli i uhvatiti HONOR 90 ima prednju kameru od 50 MP koja snima zadivljujuće selfije pune detalja, čime postaje idealan izbor za zabilježiti svaku jesensku vibru koju poželimo. HONOR 90 također koristi umjetnu inteligenciju (AI) za uklanjanje šuma u videozapisima i preporuke načina rada za videozapise tako da svaki put možeš uhvatiti trenutak onakav kakav želiš pamtiti, bez nepotrebnih smetnji. Nudi i AI vlog asistenta koji ti omogućuje generiranje videozapisa spremnih za društvene mreže u trajanju od 15 sekundi uz samo nekoliko dodira, a sve to osigurat će da što vjernije uhvatiš nove uspomene dok ih istovremeno stvaraš. 

 | Autor:

Kada slažemo jesenske outfite želimo da svaki detalj odiše dobrim vibrama. Inspiriran visokom modom i zanatskim radom viđenim na luksuznom nakitu, HONOR 90 odiše klasom sa svojim tankim tijelom pa tako postaje i odličan modni dodatak. Glatki, zaobljeni rubovi koji obavijaju pametni telefon čine ga jednako ugodnim za držanje kao i za gledanje, a duboko ojačano staklo pruža ti mir znajući da je tvoj pametni telefon izrađen da traje i da će izdržati svaku tvoju avanturu. Na stražnjoj strani, HONOR 90 ima ikonični Dual Ring dizajn iz serije N, sa zaobljenim elementima izrađenim preciznom tehnikom rezanja kako bi se postigao sjaj koji dodaje dodatnu dozu elegancije pametnom telefonu. 

Osim toga možeš biti sigurna da nećeš propustiti važne trenutke zbog prazne baterije jer HONOR 90 ima ugrađenu veliku bateriju od 5000 mAh koja podržava cjelodnevno korištenje. Jednim punjenjem, pametni telefon može pružiti do 19,5 sati neprekidnog lokalnog video streaminga. Sve to čini HONOR 90 savršenim izborom za sve koji žele uhvatiti jesenske vibracije baš onakve kakve jesu - spontane i nezaboravne. 

Više informacija o HONOR 90 seriji potraži na HONOR web stranici ili službenom Instagram i Facebook profilu.

Photo: Unsplash

Komentari 0