Life&style

7 razloga zbog kojih su blagoslovljeni muškarci koji su u vezi s liječnicama

  • Zbog prirode svoga posla liječnice imaju razvijene kvalitete koje su i više nego poželjne za kvalitetan ljubavni odnos
  • Osim što su pune empatije i razumijevanja, one su sasvim samostalne i ne stvaraju probleme, već ih rješavaju
  • I baš zato što imaju drugačiju perspektivu života, neće prigovarati sitnicama poput ostavljenog rublja na podu

Liječnicama u najosjetljivijim razdobljima poklanjamo svoje povjerenje, a kako i ne bismo kada su pametne, pune empatije, razumijevanja i znamo da će za nas pronaći najbolje rješenje. Ove osobine samo su od neki od razloga zbog kojih se liječnice pokazuju kao izvrsne partnerice u svojim ljubavnim vezama. Suosjećanje, neovisnost, kompetentnost, hrabrost i više su nego poželjne kvalitete zbog kojih bi se svaki muškarac koji hoda s doktoricom trebao smatrati sretnikom. Nadasve, život s liječnicom je prilično praktičan, a partnerice su vrlo jake, brižne i pouzdane. Za uzvrat trebaju samo malo podrške i razumijevanja, a onda će rado pokazati svoja najbolje karakteristike

Možda vas zanima 8 razloga zašto su muškarci koji ožene medicinsku sestru posebno sretni Rubrika Life&style Life&style

1. Pametna je 

Svakom jakom i izgrađenom muškarcu imponirat će društvo pametne žene, a ono će mu pružati beskrajan izvor inspiracije, zabave i sigurnosti. Liječnice su na putu ostvarivanja svoje karijere morale puno uložiti u svoje obrazovanje stoga je za pretpostaviti da se radi o ženama s visokim kvocijentom inteligencije, a njih je svakako dobro imati na svojoj strani. Pametne žene su razumne i imaju široku perspektivu što znači da neće pokušati promijeniti svog partnera već će ga moći  prihvatiti kakav zaista jest. Osim toga, od liječnice se ne očekuju ‘’toplo-hladno’’ igrice, jer ona točno zna što želi. 

2. Odlično sluša

Ne samo što voli razgovarati, liječnica zna pažljivo slušati i dati odgovarajuću podršku. Razlog tomu je i vrijeme koje liječnice provode slušajući svoje pacijente i pokušavajući doći do relevantnih podataka. Svoje sposobnosti liječnica će upotrijebiti ne samo da sasluša svog partnera već i da mu pomogne sa svojim savjetima. Zbog svojih profesionalnih vještina liječnice će dobro razumjeti i emocije svog partnera te će moći i adekvatno djelovati. 

3. Praktična je 

Kako obično radi u otežanim okolnostima, liječnica zna kako postići maksimum uz vrlo malu količinu resursa. Praktičnost je dio njezinog životnog standarda pa zajedničkom novcu neće pristupati rastrošno. Iako možda neće previse trošiti na stvari koje joj ne mogu praktično poslužiti u životu, liječnica je ipak samo žena. Stoga, iako će biti zahvalna na korisnim darovima, partneri bi je svakako povremeno trebali obasipati i darovima pažnje, poput cvijeća

4. Jaka je i pouzdana

Iskustvo u liječničkoj praksi, žene koje su odabrale ovo zanimanje učinilo je vrlo jakima i pouzdanima. Liječnice ne stvaraju probleme, već ih rješavaju, a ova kvaliteta obično privlače muškarce koje znaju što žele od svog života. U ljubavnom odnosu partneri tako neće morati stalno tražiti razloge da udovolje svojoj partnerici. Ako se radi o pravoj ljubavi, liječnica će uvijek biti podrška svom partneru u rješavanju problema. 

5. Financijski je neovisna

Liječnice u svoj posao ulažu iznimne napore, a osim osobnog zadovoljstva to im priskrbljuje i pristojnu zaradu. One su financijski sasvim neovisne i obično si mogu priuštiti sve što požele u materijalnom smislu. Njezinom partneru to ostavlja dosta prostora da se koncentrira na romantičnu stranu njihovog odnosa. 

6. Imaju sjajnu osobnost

Biti odličnom liječnicom ne podrazumijeva samo tehničke vještine. Liječnica  treba imati vrlo izgrađenu osobnost koja je omogućuje uspješnu komunikaciju i suradnju sa svojim pacijentima. Kako mora zadobiti povjerenje stranca, osim lijepih manira ponašanja, osobnost je ta koju liječnice razviju do savršenstva. 

7. Ima jedinstvenu perspektivu života

Liječnice brinu o bolesnim ljudima, a nerijetko su se našle i u  situacijama kada izgube svoje pacijente, a tužne vijesti moraju podijeliti s njihovom rodbinom. Situacije visokog intenziteta s kojima se većina drugih ljudi ne susreće u životu liječnicama su dale jedinstvenu perspektivu života. Sitnice poput uklanjanja rublja s poda možda je zato neće toliko nervirati. Ipak, ne treba iskušavati svoju sreću.   

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    hahaha, to ste nedavno pisali za med. sestre......daj se više odlučite!!!!!