Life&style
Muškarac u kupovini

7 razloga zašto bi muškarci trebali sami ići u šoping (jer oni to mogu!)

  • Postoje vraški dobri razlozi zašto ne bi trebala ići u kupovinu za svog supruga
  • I ti brinuti treba li mu nova košulja, je li poderao čarape i koja bi mu kravata išla uz odijelo
  • Naime, on to može sam! Barem ako mora...

Znanstveno je dokazano kako kupovina podiže raspoloženje, odnosno podiže razinu hormona sreće. To definitivno vrijedi za žene! A muškarci? Oni kupuju planski, štedljivo, brzo. Sada dobro razmisli: koliko je puta tvoj dragi solo išao u šoping kako bi osvježio sadržaj svog ormara? Većini muškaraca mi kupujemo (ili smo uz njih dok oni nijemo i gluho hodaju po trgovinama), želeći ih pogurati da odijevanje prošire na više kombinacija i boja. Međutim, trebale bismo ih pustiti same u šoping… Otkrit ćemo ti 7 razloga zašto. 

1. Tvoj suprug (ili partner) nije dijete

Negiranje i nabacivanje ukusa vlastitom muškarca je autogol. U krajnjoj liniji, u jednom se trenutku odlučio za pravu ženu. A nju je vjerojatno bilo teže naći od lijepe majice, zar ne?

via GIPHY

2. „Je li to doista tako skupo?!“

Muškarci koji nikada sami ne preturaju po policama trgovina nikada neće shvatiti da lijepa odjeća ponekad ima (visoku) cijenu. Samo će čovjek koji sam ode u kupovinu uvidjeti da moda nije uvijek dobra za stanje na računu. A jedna je stvar još atraktivnija od savršene odjeće: razumijevanje.

3. Samo za tebe, ljubavi moja

Kako bi te tvoj muškarac ikada mogao iznenaditi lijepim outfitom, kad si mu ti sve odabrala? 

via GIPHY

4. Tko si ti, čovječe?

Odjeća koju nosimo uvijek nešto izražava. Nesvjesno ili svjesno odabiremo odjeću koja nosi poruku prema van. Želiš li zaista biti odgovorna za poruku svog supruga? Ti nisi njegov glasnogovornik!

5. On je on, a ti si ti

Nažalost, mi žene ponekad poželimo malo educirati svog muškarca. Prva vježba da se navikneš: samo podnesi da nosi nešto što ti se ne sviđa. Teško, ali nevjerojatno korisno.

Možda vas zanima Dokazano je da muškarci najbolje žive pored partnerica koje im zanovijetaju - objašnjenje je sasvim logično Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

6. Emancipacija nije jednosmjerna ulica

Emancipacija znači „oslobađanje od odnosa ovisnosti“. Stoga molimo sve muškarce, emancipirajte se i sami odaberite svoje hlače. Smatramo da je samopouzdanje toliko seksi da je gotovo svejedno koje hlače nosite. Glavno je da se u tome dobro osjećate.

7. „Donio sam ti nešto!“ 

Zašto ne okrenuti uloge? Tek kad tvoj dragi sam krene u kupovinu, može ti donijeti nešto lijepo. Postoje čak i muškarci koji kupuju grudnjake za svoje žene. Pa... ne mora odmah baš pretjerivati.

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0