Life&style

7 najtežih horoskopskih znakova

Biti snažnog karaktera često znači biti težak i naporan - ako osoba ne zna obuzdati svoju prirodu tvrdoglavca, rođenog vođe, sveznalice, kritičara, introverta...

Imati čvrste stavove, biti samouvjeren, znati što želiš, biti snažna osoba, sve su to pozitivne osobine. Osim kada pretjeramo. Pa od snažne osobe postanemo naporna osoba. Što nekoga čini teškom osobom? To nije glasno izražavanje vlastitog mišljenja već nametanje istog drugima. Teške osobe vjeruju da je samo njihov način ispravan način, ne uvažavaju pretjerano osjećaje ni mišljenje drugih, loše komuniciraju... Pa koji horoskopski znaci nose oznaku "teške kategorije".

1. Vodenjak

Čovjek bi pomislio da će s Vodenjacima, zato što su tako liberalni i otvorena uma te prihvaćaju druge ljude ma kako različiti bili, biti lako, ali nije. Na žalost, njihov problem s emocijama čini ih teškim partnerom. Nije lako iskreno razgovarati s nekim tko će se na spomen emocija, potpuno zatvoriti. Vodenjaci nemaju previše empatije za druge ljude, ali i dalje od bliskih osoba očekuju da imaju razumijevanja za njih i budu svjesni njihove osjetljivosti. Vodenjak neće razgovarati o tome što ga muči i zašto, ali očekuje da, bez da da i najmanji mig što mu je, njegove osjećaje tretiraš kao najvažnije. S Vodenjakom je teško znati na čemu si, voli li te ili mu ideš na živce. 

via GIPHY

2. Ovan

Ovnovi su zabavni - dok ih poštuješ kao vođe i udovoljavaš njihovim zahtjevima. Ne mare previše za tuđe mišljenje i rijetko razmišljaju o posljedicama svojeg ponašanja. Dok god te ne smeta da si uvijek u krivu jer je Ovan uvijek u pravu, fino ćeš se slagati s ovim zodijačkim znakom. S druge strane, ako ne voliš okršaje, rizike i dvostruka pravila, imat ćeš s Ovnom dosta problema. Zahtjevni su partneri i doslovno nemaju strpljenja. Teško će priznati da su pogriješili i bili u krivu, radije će stvar odignorirati i praviti se da se nije ni dogodila. Ako imaš neki problem s Ovnom, zaboravi da ćeš to riješiti razgovorom, oni imaju pametnija posla od sjedenja i razgovaranja. 

via GIPHY

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka su najgori muževi Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Škorpion

Škorpioni su poznati po tome da uzimaju što žele i kad žele i dovraga sa svima koji im se nađu pri tom na putu - znaju biti nevjerojatno dominantni. Kad se Škorpion naljuti, ne želiš mu biti blizu jer se neće nimalo obuzdavati da svoju ljutnju pokaže,a kad je ljubomoran i uvrijeđen, teško ga je urazumiti. Pomisli li da mu je netko lagao ili ga na neki način izdao, neće s njime o tome raspravljati. Jednostavno će prekinuti sve kontakne, vjerojatno smišljajući i kako da se osveti. Sjajni su pronalaženju nečije slabe točke i iskorištavanju toga. 

via GIPHY

4. Blizanci

Blizanci su tako šarmantni i ležerni, no veliki je izazov pa i pomalo frustrirajuće ne samo natjerati ih da te slušaju što govoriš nego i zadržati njihovu pažnju. Blizanci su vrlo osjetljivi i mogu se osjetiti povrijeđeno čak i kad nema previše razloga za to. Glavna strategija kad se su povrijeđeni ili osjećaju da ih ne poštuješ jest praviti se ravnodušnim. Usto, Blizanci će reći jedno, a napraviti nešto sasvim drugo. Nikad s njima ne znaš na čemu si i jesi li nenamjerno napravila nešto pogrešno što vodi u katastrofu.

via GIPHY

5. Vaga

Kad Vaga osjeti da je netko ugrožava, sukobit će se s tom osobom i neće se suzdržavati. Vage u svojoj kritici znaju biti vrlo grube, pa ćeš možda požaliti upitaš li Vagu da ti kaže što misli o nečemu što radiš. Znaju se ponašati vrlo osuđujuće, a tko želi biti osuđivan dok jednostavno pokušava razgovarati? Znaju biti izbirljive i katkada izgleda kao da traže i najmanju grešku u koju će uprijeti prstom. Uvjerene su da znaju kako treba nešto napraviti i poprilično su sigurne da ti to ne radiš dobro.  

via GIPHY

Možda vas zanima Iskreno: je li ovo jeziva strana tvog znaka? Rubrika Life&style Life&style

6. Bik

S Bikom se nije lako slagati jer je tako tvrdoglav. Kad za nešto zapne, nema puno mjesta za raspravu o tome. Koncept kompromisa uopće ne razumiju i teško će promijeniti mišljenje ili uvažiti tuđe argumente jednom kad su odlučili da su u pravu. Iznenađujuće (ili nije?), Bik može biti grub i neosjetljiv na tuđe osjećaje - pregazit će ih kao parnim valjkom. Razgovor s Bikom često zato nalikuje razgovoru sa zidom.

via GIPHY

7. Jarac

I Jarci također misle da sve znaju bolje od drugih i znaju biti nevjerojatno tvrdoglavi. Ne vole riskirati niti izlaziti iz svoje zone konfora pa ako ih pokušaš na tako nešto natjerati, bit će frke. Jarci mogu biti jako, jako zatvorena uma. Imaju tendenciju da šefuju ljudima i budu opsjednuti kontrolom zbog čega su se našli na listi najtežih horoskopskih znakova.  

via GIPHY

Photo: Thinkstock

Komentari 0