Life&style

7 ljetnih beauty trikova koje smo ukrale od zvijezda

Pazi ove genijalne beauty trikove koje smo pokupile od slavnih dama... Tako su jednostavni, a tako korisni!

Ako ti znoj koji nam kapa s čela svaki dan nije već sam po sebi dovoljan znak - ljeto je stiglo. A s njime i tri mjeseca ludih zabava na bazenu, putovanja na more i dugih sunčanih dana koje bismo radije proveli na plaži nego u tamnoj, klimatiziranoj prostoriji. Ali prije nego što krenemo na dugo čekani godišnji, odlučile smo se pripremiti uz pomoć nekoliko super korisnih i jednostavnih savjeta naših omiljenih celebova. 

Kim i Khloe KardashianBeyonce i Blake Lively, ovdje su da nam pomognu kako bi naša kosa, koža, nokti i zdravlje bili na vrhuncu prije odlaska na sunce i u more. Od zanimljivih mjesta na koje zvijezde stavljaju SPF pa sve do proizvoda kojima možemo izbjeći topljenje makeupa s lica - ovi su sezonski beauty savjeti pravi spas uz koje ćemo izgledati (i osjećati se) lijepo, čak i kada temperature debelo pređu 30 stupnjeva... 

Khloe Kardashian: "nikad ne zaboravi staviti SPF na dlanove"

Kao što nam je mama tisuću puta rekla, na rukama se vide prvi znakovi starenja. Kako bi usporila taj proces, Khloe predlaže da SPF uvijek držimo u autu. Dlanovi zapravo najviše izloženi suncu, pogotovo dok vozimo i držimo ruke na volanu, a Khloe čvrsto vjeruje u zaštitu ruku od sunca.

 

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Beyonce: "učini svaki makeup vodootpornim uz pomoć kremastih i proizvoda u prahu"

S obzirom na to da je plesala i pjevala na ovogodišnjoj Coachelli i to na visokim Kalifornijskim temperaturama, Beyoncé sigurno zna nekoliko stvari o vodootpornoj šminki. poznata pjevačica učila je od jednog od najboljih, vizažista Sir Johna koji je odgovoran za makeup na njezinim nastupima. Sir John predlaže korištenje kremastih proizvoda te onih u prahu kako bi se dobilo takozvano "Teflon lice", koje se neće otopiti pod znojem. Jako je važno pravilno fiksirati makeup, što znači koristiti kremasti puder sa puderom u prahu preko njega. Također, ako koristiš kremasto rumenilo ili kremasti bronzer, obavezno stavi i ono u prahu preko njega. Sir John istu stvar radi i sa sjenilima - prvo stavlja kremasto, a onda ga fiksira sa onim u prahu. Ovi su koraci razlog zašto se makeup od Beyonce ne pomakne tijekom cijelog njezinog nastupa! 

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Blake Lively: "Stavi regenerator prije šampona kako bi zaštitila plavu kosu od klora"

Njezinu kosu obožavaju milijuni fanova. Prema tome, kako bi joj kosa ostala savršeno plava i dok se kupa u bazenu, Blake prati posebnu rutinu pranja kose: prvo stavlja regenerator, zatim šampon. Regenerator će popuniti vlasi kose, tako da kasnije neće moći upiti toliko puno minerala koji bi uzrokovali blijeđenje boje. 

 

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

Jennifer Lopez: "posvijetli kosu uz pomoć limunova soka, aloe vere i čaja od kamilice"

Ako ti se sviđa kosa od J.Lo, poznata po predivnim medenastim pramenovima, sigurno ćeš se razveseliti kad ti kažemo da ju možeš postići sastojcima iz vlastite kuhinje. DIY sprej za kosu koji Jennifer koristi kako bi održavala boju napravljen je od limunovog soka, aloe vere i čaja od kamilice. Nakon što oksidira na suncu, tvoja će kosa biti blago svjetlija zbog limuna, dok će ju aloe vera i kamilica njegovati i održati zdravom. 

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Kim Kardashian: "Nemoj zaboraviti na balzam za usne sa SPF-om"

Ako nisi znala, usne također mogu izgorjeti na suncu! Kako bi to izbjegla, Kim preporučuje korištenje balzama za usne s SPF-om 15 koji se apsolutno uvijek nalazi u Kiminoj torbici. 

Olivia Culpo: "hidratizirajući sprej za lice spasiti će svaki ljetni makeup"

Ako tražiš jednostavan način kako izbjeći topljenje makeupa i onaj tipični cakey look, Olivia predlaže dobar hidratizirajući sprej. Poznati model, kune su onaj brenda Evian, ali slobodno uzmi koji god sprej najviše voliš. Plus: osvježavajući osjećaj na koži toliko je ugodan na velikim vrućinama da bi vrlo lako mogla postati ovisna o njemu...

 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Rosie Huntington-Whiteley: "koristi ulja za zaštitu kose od klora"

Rosie zna kako zaštititi svoje plave uvojke od morske soli: uljima. Najčešće se u ove svrhe koristi ulje od makadamije, ali i svakim drugim ćeš postići željeni rezultat. Morska sol može jako utjecati na intenzitet boje na kosi, prema tome svakako imaj na umu njezinu zaštitu prije dolaska na more.

 

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Photo: miss7

Komentari 0