Life&style

7 adventskih kalendara s alkoholom u koje smo se apsolutno zaljubile

  • Adventski kalendari za odrasle? Prije ne što pomisliš nešto prosto, moramo reći da je riječ samo o alkoholu
  • Uglavnom, velika su fora kalendari s bočicama vina, džina, craft piva, džin tonika...
  • A ima ih i drvenih u koje sama slažeš bočice po želji - tzv. personalizirani kalendar

Znamo, neki će reći da ovo nema puno veze s adventom i nisu skroz u krivu. Adventski kalendari sve češće spadaju u ona komercijalni dio blagdana, ovi su "samo za odrasle" što već dovoljno govori, ali taaaako nas vesele. Evo što smo pronašli...

Možda vas zanima Zaboravi stres! U samo 7 koraka pojednostavi svoju svakodnevicu Rubrika Life&style Life&style

1. Snješko, ali za odrasle

Dakle, ovaj drveni snjegović prodaje se bez boca, sama ih u njega stavljaš, ali ima točne upute koje boce su prikladne odnosno stanu u njega. Na primjer stane pivska boca i butelja vina. Nećeš biti žedna... Cijena mu je 380 kuna, a kupit ga možeš ovdje.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

2. Džinske radosti

Iza svakih od 24 vratašca krije se druga vrsta džina, svi izabrani od stručnjaka, od starih i poznatih marki, do novih zvijezda na džinskom nebu, a nekoliko ih je napravljeno baš za ovaj kalendar. Kupiti ga možeš za 720 kuna.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

3. Crno ili bijelo?

Ako tvoja ideja ugodne i opuštene večeri znači otvaranje boce omiljenog crnog ili crvenog vina, ovo je adventski kalendar za tebe... Potraži ga na getwinebox.com, ali pripazi, vinske noći nisu jeftine... Cijena je 810 kuna.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Možda vas zanima Stiže novi adventski kalendar za fanove 'Prijatelja' koji skriva mnoge sitnice vezane za kultnu seriju Rubrika Life&style Life&style

4. Rasprodano???

Ne znamo je li zbog popularnosti adventskih kalendara ili zbog popularnosti craft piva. Pretpostavljamo ovo drugo, ali ovaj kalendar s craft pivama je trenutačno rasprodan. Kako i ne bi kad osim 24 piva nudi i dvije čaše i specijalni pivski vodič. Ali, vratit će se! 

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

5. I džin i tonik, kako i treba

E, pa u ovom je kalendaru svaki džin spojen s odgovarajućim tonikom. Ako to nije vrhunska usluga, ne znamo što jest! Prodaje se na šmekerskoj stranici Waitrose, a cijena je 510 kuna.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

6. Personalizirano drvce

Želiš li složiti adventski kalendar po svom ukusu, ovo drvce je dobar izbor. Ti određuješ što ćeš piti koji dan: Pelinkovac, votka, brendy, džin, Baileys... Prodaje se na Etsyju, a cijena je 380 kuna.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Možda vas zanima Zara je predstavila svoj adventski kalendar koji sadrži atraktivne beauty proizvode Rubrika Beauty Beauty

7. Dajte im pivo!

Mislimo da ime stranice givethembeer.com govori sve, kome je namijenjena i što nudi. Uglavnom, ovaj "paketić" s najbolje osijenjenim craft pivama košta 498 kuna.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0