Life&style

6 najseksipilnijih horoskopskih znakova

Daleko od toga da svatko nema veću ili manju dozu seksepila, bez obzira na horoskop no neke forice učinit će da muška srca brže zakucaju baš u prisutnosti ovih šest znakova...

Jesi li ti među njima? Šanse su pola-pola... (Utješno za one koje nisu: jednom ćemo pisati i o seksepilu ostalih znakova jer, cure, sve to imamo!). Krećemo sa zadnjim, ali nimalo lošim šestim mjestom. 

6. Lav

Lavovi su principijelni, topli i optimistični. Znaju sve cool ljude i znaju se dobro zabavljati ta je teško odoljeti toj karizmi i ne osjetiti privlačnost. Lav će za (potencijalnog) partnera učiniti takve stvari da će se ovaj osjećati kao da je centar svijeta, a mnogim ljudima je to doista seksi. Također, oni bilo što mogu napraviti bolje od ostalih - tvojoj mašti puštamo da zamisli što sve. Problem u vezi s Lavom je sitnica koju bismo mogli nazvati "visoki zahtjevi" - tada je bolja varijanta da (tvoj) Lav spada u skupinu šarmantnih, a ne despotskih vladara. Lav ima najprivlačniji osmijeh u cijelom horoskopu i za mnoge od njih to je dovoljno da odvuku u krevet onog tko mu se sviđa. Tko želi privući Lava, najbolje će to učiniti diveći mu se, laskajući i tetošeći ga. Lavovi su uvijek najglasniji u društvu i ističu se odjećom, nakitom... Šteta što uvijek moraju biti u centru pozornosti jer ih to često sprečava da izgrade čvrste odnose s ljudima.   

via GIPHY

5. Bik

Istina je da Bikice mogu biti užasno tvrdoglave, ali iza te tvrdoglavosti krije se puno ljubavi. To je kao potraga za dijamantima, čovjek mora duboko, duboko kopati da bi pronšao pravu stvar. Muškarac koji priželjkuje da mu žena pokloni svu svoju ljubav na onaj dobar, staromodan način, bit će jako sretan u vezi sa ženom Bik. Ona je nježna, osjetljiva i bižna. Ako njezina materijalistička crta nije prepreka (a ne bi trebala biti) ona će iz materijalnoga izvući maksimum kako bi partneru osigurala lijep život. Partner će uživati kako u udobnosti, tako i u nevjerojatnom seksualnom životu. Bik je super za svakoga tko želi zasnovati obitelj jer i sam ulaže velike napore u to. Bikice su sjajne mame, a zdrav životni stil biti će premisa njene familije. Ma čak i samo hodanje s Bikicom učinit će muško srce sretnim i ispunjenim, naravno pod uvjetom da može podnijeti njezinu bikovsku tvrdoglavost svaki put kad dođe do neslaganja, razmimoilaženja u mišljenju i svađe.

Možda vas zanima Tu ga dodirni! Ovo su erogene zone horoskopskih znakova Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Škorpion

Po mišljenu mnogih vodeni znakovi su najseksepilniji u cijelom horoskopu. Tko je ikada hodao sa Škorpionom osjetio je tu nevjerojatnu privlačnost. Kod njih ona uopće ne mora imati veze s izgledom - ne moraju biti lijepi da magnetski privlače ljude i dobiju od njih što požele. Katkad, kao da imaju moć da ih hipnotiziraju. Ne treba ni spominjati da su u krevetu - fantastični. No kad te netko pita što ti je toliko napeto kod tvog Škorpiona/Škorpionke, nećeš znati točno reći. Obavijeni su tajnovitošću koja sve pali, a osim što mogu svakoga privući, kao da imaju sposobnost i čitati misli. Zato ako ne znaš kakav ti je dan, kako se osjećaš, pitaj Škorpiona! Uz ove uvrnute karakteristike Škorpioni su hrabri, pouzdani i jedan od najsnažnijih znakova horoskopa, sposoban oporaviti se brzo i od najtežih životnih udaraca.

via GIPHY

3. Djevica

Svi smo svjesni prokletstva Djevica. One su analitične, kritične, perfekcionisti i manijakalno uredne te mogu biti užasno hladne. No sva ta "negativna" svojstva čine ih i nevjerojatno seksepilnima. Uvijek žele svijet učiniti boljim mjestom i kao da su same izmislile pristojnost, manire i čistoću. Osvojiti Djevicu mnogima se čini nemogućom misijom jer su vrlo neovisne i sasvim drukčije od ostalih horoskopskih znakova. No jednom kad padne na nekoga, beznadno je zaljubljena. I kad je u takvom stanju, sve će učiniti da veza, odnos bude nabolji mogući. Nije laž da su Djevice sve ono što muškarac traži u ženi: snažne, dotjerane, senzualne i odane. A ta odanost ono je što vrijedi truda da se zadrži u Djevicu. Rijetkost je pronaći Djevicu koja će flertovati na sve strane ili partnera varati - one su prvenstveno dame, a svoju prostu stranu čuvaju samo za partnera. Tko se zaljubi u Djevicu, život će mu se stvarno okrenuti naglavačke, ali na najbolji mogući način. Kad bi barem mogle prešutjeti sve te kritike, bile bi i više na ovoj listi.

 | Autor:

2. Rak

Na mnogo načina Rakovi su poput Djevica, samo bez prigovaranja - Račice vole dom, senzualne su i tako se lako mogu beznadno zaljubljiti - što je neodoljivo svakom muškarcu koji je objekt te ljubavi. Ne znaš jesu li privlačnije njihove fizičke osobine ili fantastične kulinarske vještine. Nježne su duše i teško ih je osnažiti, no većina Rakova ima zdrav smisao za humor uz koji se lakše nose sa životom i zapravo su vrlo dubokoumni. Rakovi su najveći romantičari horoskopa tako da će zapamtiti (i slaviti) dan kad ste se prvi puta vidjeli, dan kad ste se upoznali, dan kad ste prvi puta zajedno pojeli sendvič, dan ste se poljubili itd. itd. Nedostatak ovog znaka su zlovoljne promjene raspoloženja i opsesivna ljubav: stalno nazivanje partnera, obasipanje pažnjom, poklonima, izjavama ljubavi što može biti naporno. No koga to ne smeta imat će za cijeli život sjajnu kuharicu i kućnu poslugu, a nikako ne treba prešutjeti ni veliku seksualnu požudu - s Rakovima se doista može računati na žestoki seks.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

1. Ribe

Evo ga, najseksepilniji znak od svih 12. Ribe su stvarno najnježnije, najosjećajnije, najsenzualnije i najseksepilnije žene. Dio njihovog seksepila leži u činjenici da puno maštaju o puno različitih stvari, a kad te maštarije podijele s nekim, onda se taj opravdano osjeća posebnim. Prvo ih se primijeti po njihovoj stidljivosti, a to polako otvaranje je posebno privlačan proces. Jednom kad odluče nekome dati povjerenje, pustit će ga u svoj skriveni svijet i tamo će imati posebno mjesto. Ribe nevjerojatno vješto flertuju, najbolje od svih znakova, spremne su za onog koga vole učiniti sve, a privlačne su 7/24. Seksepilne su čak i kad se trude da to ne budu. Činjenica da se mogu zaljubiti tako lako i voditi ljubav tako strastveno čini ih najpoželjnijim znakom. Kao i svi vodeni znakovi, emocije uključuju u sve što rade pa ih je vrlo lako povrijediti.

Možda vas zanima Ova 4 horoskopska para nikad neće prekinuti Rubrika Life&style Life&style
Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0