Love&Sex

Tu ga dodirni! Ovo su erogene zone horoskopskih znakova

Svatko ima neko „posebno mjesto“ gdje želi da ga netko dodiruje. Međutim, prema horoskopu možeš saznati gdje ga najviše uzbuđuju tvoji dodiri

Ako si se ikada pitala postoji li šansa da saznaš njegove najosjetljivije erogene zone prije nego što završite u krevetu – možda je rješenje zapisano u zvijezdama! Kako bi začinila ljubavnu igru pravim dodirima na pravim mjestima, prouči koje su erogene zone horoskopskih znakova…

Ovan 

Muškarci rođeni u znaku Ovna nisu baš tipovi koji se vole maziti. Pali ih divlji i strastveni seks – primjerice, „seks nakon svađe“. Osobito osjetljivo im je područje glave, a najviše uške. Ako mu za vrijeme ljubavne igre nježno prčkaš po ušima, to će ga jako napaliti. 

Bik 

Za bika je važna samo jedna stvar: opuštanje. Naime, bez unutarnjeg mira ne može istinski uživati u seksu. Kad je muškarac u znaku Bika fino opušten, njegovo cijelo tijelo postaje erogena zona. Zbog toga obožavaju erotske masaže. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Blizanci 

Blizanci vole promjene – pa i u ljubavnom životu. To ne znači da žele stalno mijenjati partnerice. Međutim, nikako ne trpe dosadu u krevetu – radije će ipak krenuti u novu pustolovinu. Prsa, gornji dio tijela i ruke jako su im osjetljivi. Ako ga tamo nježno masiraš, neće tako brzo pobjeći od tebe. 

Lav 

Lav rado uživa kad je centru pažnje – pa tako i u krevetu. Najviše mu se sviđa masaža leđa. 

Djevica 

Erogene zone kod muškaraca u znaku Djevice malo su neobične. Osobito ih pali kad im nježno masiraš laktove ili područje koljena. 

Vaga

Muškarce rođene u znaku Vage pale vizualni podražaji – na primjer, striptiz nikad neće odbiti. Masaža donjeg dijela leđa podiže mu raspoloženje. 

Škorpion 

Škorpioni su izuzetno erotski tipovi. Uživaju u dodirima, a osobito u području stražnjice. Svaki dodir – od stražnjice do trbuha – rado će prihvatiti. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Strijelac 

Muškarci rođeni u znaku Strijelca prave su maze. Osobito vole kad ih se miluje po gornjem dijelu noge. Ponekad se samo žele maziti – bez samog seksualnog čina. 

Jarac 

Jarcima je ponekad teško opustiti se. Međutim, kad im to uspije, kad se doista dobro osjećaju, potom ih već i lagano milovanje pregiba koljena dovodi do ludila. 

Rak

Rakovi su često zatvoreni i konzervativni te se rado drže poznatog terena - ne vole eksperimentirati. Ali, to vrijedi sve dok nešto ne predloži partnerica - tada suzdržanost nestaje, a rak može postati pravi vražićak u krevetu. Rakovi imaju jednu slabost: prsa! Uživat će ako ih miluješ, maziš, lagano grickaš - i sigurno će to htjeti raditi i tebi!  

Vodenjak 

Nije savršeni partner za duge veze, ali je uzbudljiv ljubavnik. Njegove neobične erogene zone su nožni zglobovi i donji dio nogu. Dobra, snažna masaža jako im se sviđa i uzbuđuje ih. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ribe 

Ribe su pasivni ljubavnici. Muškarci rođeni u znaku Ribe nježni su i „meki“, ali jedna stvar ih izluđuje: masaža stopala. Nježna masaža prava je stvar za ribu! 

Photo: Getty Images

Komentari 0