Life&style

6 frizura za plažu: jednostavne, praktične i chic

Tko kaže da i na plaži ne možemo izgledati odlično i imati dobru frizuru?! Donosimo super prijedloge!

Odlazak na plažu uglavnom znači "no make-up look", ali ne znači da trebamo biti lišene i frizure, zar ne? Premda sunce i sol učine svoje pa nam kosa sama po sebi izgleda beachy, uz pomoć nekoliko savjeta može izgledati još bolje. 

Donosimo odlične prijedloge:

'Messy hair'

Ovo je jedna od najjednostavnijih frizura koje možeš napraviti za plažu i upravo zbog toga je veoma popularna. Sve što trebaš kako bi postigla naizgled mokru kosu su slani sprej i sprej za zaštitu od sunca. Cilj je da kosa izgleda što prirodnije, a to podrazumijeva zamršene i zgužvane vlasi. Također, ova frizura pogodna je za sve dužine - bilo da je riječ o skroz kratkoj ili dugačkoj kosi. 

Možda vas zanima 3 frizure koje će te spasiti kad je prokleto vruće (a imaš dugu kosu) Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

'Top knot' punđa

Kada je uistinu pakleno vruće, punđa na vrhu glave definitivno je broj jedan. Osim toga, odličan je izbor i ako ne želiš smočiti kosu u vodi. Punđu nije uvijek baš najjednostavnije napraviti, ali u varijanti za plažu ne trebaš biti preopterećena kako će ispasti jer ljeto voli nesavršene frizure

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Ukrasi u kosi

Kakvu god frizuru da odabereš, odličan dodatak su ukrasi za kosu. Bilo da je se odlučiš za maramu, vrpce, velike gumice, cvjetne vjenčiće ili mašnice, frizura će izgledati efektnije i izgledat ćeš poput prave trendseterice. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Neuredna pletenica

Premda se frizura s neurednom pletenicom čini kompliciranom za napraviti, u stvarnosti je potpuno drugačije. Trebaš napraviti pletenicu tako da se uopće ne trudiš oko konačnog rezultata. Poanta je da pletenica bude što labavija i neurednija. Možeš se odlučiti i na dvije pletenice u boho stilu

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Visoki rep

Na temperaturi od plus 30 visoki rep jedna je od omiljenih frizura gotovo svih djevojaka duge kose. Visoki rep jako je praktičan i upravo to je razlog zašto mnoge djevojke na plaži nose baš ovu frizuru. Dodatni plus je što je ljeti neuredna kosa apsolutno dozvoljena (čak i poželjna), pa se ne moraš brinuti ako svaka dlaka nije na "svom mjestu" i ako neki pramen strši

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Sa šeširom

Ovo je najjednostavnija frizura koju možeš napraviti za plažu jer zapravo i nije prava frizura.  Sve što trebaš je pustiti kosu i "nabaciti" neki chic šešir, koji će podići cijeli tvoj stajling. U samo jednom potezu izgledat ćeš jako trendi i to zahvaljujući ovom slamnatom modnom dodatku. Ako se nisi pronašla ni u jednoj frizuri do sada, sigurne smo da će ovo biti tvoj izbor. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Juhuhu

    Jest ovako istetovirana i izblajhana možeš privući jedino raznorazne debile. Čemu trošiti vrijeme na ovakve frizure, jednostavnije je objesiti oko vrata znak.