Beauty

3 frizure koje će te spasiti kad je prokleto vruće (a imaš dugu kosu)

Kad krenu paklene vrućine naprosto ne znamo što bi sami sa sobom - a kamoli s kosom ispod koje ćemo, imamo osjećaj, zakuhati. Nudimo kao spas tri jednostavne frizure za sve cure s dugom kosom

Joj, kad pročitamo da nas tijekom dana očekuje  28, 29 ili 30 stupnjeva Celzijusa, najradije bismo otkazale cijeli dan. Ipak, realnost je takva da najčešće ipak moramo izići iz kuće, na posao, na primjer, a to znači da se moramo donekle i srediti. Što s kosom?!

Za vrijeme velikih vrućina make up i kosu smo prisiljeni staviti na "minimalan režim", no prije nego kreneš očajavati, nudimo ti tri frizure koje su totalno trendi, gotove u roku keks i pritom će ti pomoći da izdržiš dan.  | Autor: Instagram Instagram

1. Neuredna punđica

Ovo je, neosporivo, ljetni klasik. S druge strane, dok je neke djevojke naprave kao iz šale, druge naprosto ne mogu shvatiti kako je izvesti. U stvari trik je u tome da punđicu svežeš što brže i pritom ne misliš na to što radiš - samo sveži i pusti! Kroz nekoliko dana prakse, vjeruj nam i ti ćeš postati majstor od "messy buna"!

Možda vas zanima 4 trenda za kosu koje ćeš 2018. posvuda viđati Rubrika Beauty Beauty

2. Niski rep s ukosnicama

Niski rep i ukosnice su valjda najveći trendovi za ljeto, a zajedno čine dinamični duo kojemu je teško odoljeti. Kako se ispod repa ne bi oznojila, nemoj ga svezati skroz uz vrat nego mrvicu više, a onda glavu sa strane ukrasi sitnim ukosnicama. Ukosnice umjesto uz rep možeš postaviti i oko razdjeljka želiš li dati vibru 90-ih.

3. Pletenice riblja kost

Ovo nije klasična riblja kost koju si nosila uz glavu kada si bila mala - ovakve pletenice nose kulerice! Možda izgledaju zahtjevno na prvu, ali sve što ti treba je malo strpljenja i možda par ruku (prijateljica, sestra, talentirani muž?) da pomognu. Ipak, u dvoje je lakše! Ovakve pletenice se ponovno nose (kao i sve moguće druge izvedenice pletenica!), a idealne su kad zavladaju sparine.

Photo: Instagram

Komentari 0