Life&style

5 trikova uz koje ćeš prikriti nedostatke - čak i na plaži

Ovi jednostavni trikovi podići će ti samopouzdanje i pomoći da se opustiš na plaži

Pakleno visoke temperature daju nam naslutiti da će ljeto još dugo potrajati pa je kupanje i sunčanje na plaži savršena opcija. U nastavku ti donosimo nekoliko odličnih savjeta uz koje ćeš se ondje pokazati u svom najboljem izdanju:

1. Odgovarajući kupaći kostim

Trendovi su trendovi, ali isto pravilo kao i za odjeću i obuću vrijedi i za badić- ne stoji sve svima! Bolje je stoga odabrati onaj model koji pristaje tvom obliku tijela i u kojem se najugodnije osjećaš, a kada nađeš onaj pravi tvoje samopouzdanje će narasti u trenu. Vjeruj nam!

2. Koristi proizvode za samotamnjenje

Svi znamo da osunčani ten znači i bolji izgled. No. ne brini ako ga još nisi postigla. Srećom, na našem tržištu dostupno je puno različitih proizvoda za samotamnjenje koji će ti pomoći da u trenu postigneš željenu preplanulost. Nanosi ih nekoliko dana i osjećat ćeš se puno ugodnije kad se skineš u kupaći

Možda vas zanima 6 frizura za plažu: jednostavne, praktične i chic Rubrika Life&style Life&style

3. Izbjegavaj hranu i piće koji napuhuju

Ako želiš izbjeći nadutost i trudnički trbuh bez trudnoće, savjetujemo ti da pažljivo biraš namirnice koje ćeš konzumirati, posebno kad trbuščić ne možeš sakriti npr. širokom haljinom. Na toj se listi nalaze mahunarke (poput graha, graška i mahuna) zbog njihove teže probavljivosti, a trebala bi izbjegavati i pekarske proizvode koji zbog kvasca napuhuju trbuh nakon konzumacije. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

4. Odjećom prikrij nedostatke

Šorcevi i suknje visokog struka, neizostavni su za odlaske na plažu jer čine čuda za našu figuru. Osim što prikrivaju naslage na trbuhu, dobro kamufliraju i one na bedrima. Kad su u pitanju šorcrvi, najbolji posao rade modeli srednje dužine i lepršavih nogavica koji su i vrlo ugodni za nošenje. Ako želiš priktiti nedostatke i na gornjem dijelu tijela, na plažu ne odlazi bez oversized košulje ili dobrog starog kaftana. 

Možda vas zanima Ove cure imaju najbolje outfite za plažu! Rubrika Moda Moda

5. Pripazi na izbor obuće

Sanjamo o dugim i vretenastim nogama, ali činjenica je da nismo svi te sreće. Kako ih ne bi dodatno skratila, pobrini se da za odabereš odgovarajuću obuću. Imaj na umu da puno remenčića vizualno skraćuje noge, dok s nude i bež nijansama, kao i s jednostavnim modelima nećeš pogriješiti. Obuća s potpeticom nije poželjna na plaži, ali sandale i natikače s malom platformom jesu. Iskoristi ih kako bi si dodala željeni centimetar-dva!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0