Life&style
Ryan Reynolds i Blake Lively

5 slavnih parova koji imaju najbolji brak, a u život zaljubljenih golupčića javnost voli zavirivati

  • Fascinacija slavnim parovima globalni je fenomen koji nadilazi kulturne granice
  • Ove veze visokog profila zaokupljaju maštu javnosti iz mnoštva razloga
  • Između ostaloga, nude pogled na romantične živote bogatih i slavnih, omogućujući ljudima da posredno dožive sjaj i glamur Hollywooda

Taylor Swift i Travis Kelce najnoviji su slavni par koji je osvojio pažnju svjetske javnosti. Zvijezda američkog nogometa i tima 'Kansas City Chiefsa' uzeo je svoj dio slave na društvenim mrežama i superzvijezda je to primijetila. Swift je sjedila pokraj Kelceove mame i bodrila ga tijekom utakmice Chiefsa protiv Chicago Bearsa na stadionu Arrowhead. Tada su viđeni kako zajedno napuštaju stadion nakon utakmice. Swifties su sada zaljubljene u ovaj novi par, pa je prodaja Kelceovih dresova porasla za nevjerojatnih 400 posto. Ovo nas je potaknulo na razmišljanje tko su najbolji slavni parovi.

Doista, slavni parovi su zanimljivi 'običnim smrtnicima' jer često pružaju priču nalik na bajku, prepunu drame, strasti i, ponekad, slomljenog srca. Stalna prisutnost u medijima i fotografije paparazza igraju značajnu ulogu - javnost ih prati na svakom koraku. U konačnici, fascinacija slavnim parovima odražava našu ljudsku želju za ljubavlju i vezom, dok slavimo i pomno proučavamo romantičan život onih koji žive pod svjetlima reflektora.

Hoće li Taylor i Travis ikada biti na ovom popisu? Sastavili smo top pet najboljih slavnih parova. Jesmo li propustili neki od tvojih omiljenih slavnih parova? 

1. Jay-Z i Beyoncé

Slavni par vrijedan milijardu dolara nalazi se na vrhu popisa i vjerojatno nisu nikome veliko iznenađenje. Jay-Z i Beyoncé vjenčali su se 2008. godine i nedvojbeno su jedan od najlegendarnijih parova u glazbenoj industriji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Upoznali su se kad je Queen Bey imala samo 18 godina i brzo su postali par. Od tada su prošli kroz Jay-Z-jevu nevjeru (o kojoj je Bey opsežno pjevala na svom albumu 'Lemonade' iz 2016.) i postali su roditelji troje djece: Blue Ivy i blizanaca Sira Cartera i kći Rumi.

2. John Legend i Chrissy Teigen

John Legend jedan je od najvećih pjevača i tekstopisaca današnjice, dok je Chrissy Teigen kultni model koji je postala nezaobilazna osoba na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend)

Zapravo, njih dvoje su jedan od omiljenih slavnih parova na internetu! John Legend je napisao svoju pjesmu 'All of Me' iz 2013. u čast njihove veze, a on i Chrissy Teigen vjenčali su se te iste godine te su kasnije dobili dvoje preslatke djece, Lunu i Milesa, a zatim su stigli i Esti i Wren.

3. Will Smith i Jada Pinkett-Smith

Ovaj par je imao svoje kontroverze. Od oskarovskog šamara Willa Smitha Chrisu Rocku, do Jade Pinkett-Smith koja je otkrila da je bila u vezi s R&B pjevačem Augustom Alsinom dok su ona i Will bili razdvojeni, stvari su za par neko vrijeme bile prilično nesigurne. Međutim, čini se da su se izvukli i nastavljaju biti snažni zajedno. 

Možda vas zanima "Da nema mlađih muškaraca nikad ne bih izašla na date", kaže Cher obnovivši vezu s 37-godišnjim Alexanderom Rubrika Stars Stars

Will i Jada su se upoznali na snimanju serije 'Princ iz Bel-Aira' 1994. godine, dok je ona bila na audiciji za ulogu. Godine 1997. Smithovi su se vjenčali na otmjenoj novogodišnjoj ceremoniji u Cloisters Mansionu u Jadinom rodnom gradu Baltimoreu. U godinama nakon toga par je podigao svoje dvoje djece, Willow i Jadena, zajedno s Willovim prvim sinom Treyjem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

„Više ni ne kažemo da smo u braku. Sebe nazivamo životnim partnerima“, rekao je Smith 2018. godine. u jednom intervjuu. Premda  nikada nisu javno rekli da imaju otvoren brak, Jada je rekla: „Vjerujem da je Will čovjek s integritetom. On ima svu slobodu svijeta... i sve dok se Will može pogledati u ogledalo i osjećati dobro, ja sam također dobro.“ Will Smith i Jada Pinkett Smith danas imaju jedan od najdugovječnijih brakova u Hollywoodu, unatoč tome što su se usput borili s brojnim glasinama o razvodu. 

4. Princ Harry i Meghan Markle

Činilo se da princ Harry i Meghan Markle imaju život iz bajke nakon što su se vjenčali, ali par je na teškom putu otkako su se zavjetovali. 

Naime, njihova kraljevska romansa punila je naslovnice kada su objavili svoje zaruke, a od tada je to postao vrtlog, tj. od njihovog vjenčanja iz bajke 2018. do rođenja njihova sina, Archieja. I, naravno, njihova odluka da se povuku s 'dužnosti' kraljevske obitelji izazvala je šok u kraljevskoj obitelji i šire. Par je također optužio neke članove britanske kraljevske obitelji za rasističke komentare i posvađali su se s njima…

Harry i Meghan | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

I danas se svjetski poznati par i dalje bori s medijskim napadima, ali njihova veza napreduje i čini se jakom, dok uživaju u svojoj preslatkoj četveročlanoj obitelji (Lillibet je stigla na svijet 2021. godine) u Americi.

5. Blake Lively i Ryan Reynolds

Blake Lively i Ryan Reynolds stvarna su definicija 'genijalnog para'. Glumci su se upoznali na filmskom setu filma 'Green Lantern' 2010. godine, u kojem su glumili filmske ljubavnike. Međutim, kemija pred kamerom nije se odmah prelila u stvarnost. Godinu dana nakon završetka snimanja njih dvoje su otišli na dvostruki spoj, oboje s drugim ljudima. Tek tada, nakon godinu i pol, njihova filmska romansa prenijela se u stvarni život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Danas su jedan od najomiljenijih slavnih parova u Hollywoodu, zahvaljujući svom simpatičnom smislu za humor i ljubavi koju javno dijele jedno prema drugome.

Možda vas zanima Još davnih dana Camilla je dala savjet Kate Middleton "kako uhvatiti princa". A Camilla zna... Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    netkoi im zeli unistiti brak