Life&style 03. lipnja 2015.

Pet filmova koje morate pogledati u lipnju!

S dolaskom doplijih dana, došli su i novi filmovi koje će ljeto učiniti još zabavnijim.

Svita

Ari, Turtle, Drama, E i vince ponovno su na okupu!  Društvo ima neke nove ambicije, ali su i dalje povezani kao i prije što se najbolje vidi dok krstare jedinstvenim i vrlo osebujnim svijetom Hollywooda u potrazi za novim poslovnim i ljubavnim izazovima. Je li E sretno oženjem? Kako napreduje Dramina karijera? Je li Vince i dalje najpoželjniji neženja u Hollywoodu? Je li Turtle uspio u životu? sve to saznajte u najduljoj epizodi Svite! film igra od 11. lipnja.

 | Autor:

Režija: Doug Ellin

Glume: Adrian Grenier, Mark Wahlberg, Jeremy Piven, Kevin Connolly

Špijunka

Vodeća komičarka današnjice Melissa McCarthy u filmu Špijunka glumi Susan Cooper, skromnu CIA uredsku analitičarku koja je junak iz sjene niza najopasnijih misija svoje agencije. Kada njezin partner završi iza rešetaka, a drugi top agent biva otkriven, Susan će postati posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu. U kina stiže 4. lipnja.

 | Autor:

Režija: Paul Feig

Glume: Melissa McCarthy, Jason Statham, Jude Law

Jurski svijet

Radnja Jurskog svijeta smještena je 22 godine nakon događaja koji su se zbili u Jurskom parku. Sada se na otoku Nublaru nalazi pravi tematski park posvećen dinosaurima pod nazivom Jurski svijet i to upravo onakav kakavog je prvobitno zamislio John Hammond. No, ni ova atrakcija nije sasvim bezopasna. Pogledajte ga od 11. lipnja.

 | Autor:

Režija: Colin Trevorrow

Glume: Chris Pratt, Judy Greer, Ty Simpkins

Izvrnuto obrnuto

Iz Pixarovog studija dolazi fantastična priča o emocijama poznatog oskarovca Pete Doctera. Izvrnuto Obrnuto je animirani film koji nas vodi na najneobičnija mjesta unutar uma koja možete zamisliti. Svima je poznato da je odrastanje jedno teško putovanje pa tako i za Rajku, djevojčicu koja se s obitelji preselila u San Francisco gdje njezin otac započinje novi posao. Kao i svi mi, Rajka je vođena svojim emocijama, a to su Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gadljivost. Rajkine emocije žive u stožeru, kontrolnom centru njezinog uma odakle je svakodnevno savjetuju. U kinima od 18. lipnja.

 | Autor:

Režija: Pete Docter

Glasovi: Diane Lane, Amy Poehler, Mindy Kaling

Ted 2

Seth MacFarlane ponovo je scenarist, režiser i glas Teda, u drugom nastavku najuspješnije komedije sa R oznakom u povijesti! Zajedno s ostatkom originalne autorske postave te Markom Wahlbergom, Liamom Neesonom i Amadom Seyfried ovoga nam proljeća na velika platna donosi nove avanture osebujnog animiranog medvjeda u stvarnom svijetu.

 | Autor:

Režija: Seth MacFarlane

Glume: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0