Life&style

5 horoskopskih znakova koji se vraćaju nakon prekida

Za neke znakove ljubav je zapisana u zvijezdama pa čak i ako se rastanete, veliki su izgledi da će vam se vratiti

Horoskop možda čitaš samo za zabavu uz kavicu, ali jesi li znala da katkad može otkriti i kako će se netko ponašati u određenoj situaciji, a naročito kakav će biti u vezi? Znak u kojem je netko rođen do jedne mjere određuje karakter pa tako i koliko je u ljubavi romantičan, pustolovan, vjeran …. i kako se nosi s prekidom.

Naravno da su tu u igri i drugi utjecaji - prijašnje veze, odgoj, okolina - ali zvijezde su vrlo važne kod sastanaka i rastanaka. U kojem je znaku rođen vaš partner pa ćete znati što možete očekivati od njega u slučaju da stvari pođu u krivo. Hoće li prihvatiti da je vezi kraj ili će dotrčati natrag u tvoj zagrljaj? Kod ovih 5 znakova najveći su izgledi da prekid nije zauvijek.

1. Riba

Najnježniji, najosjećajniji i najsenzibilniji od svih horoskopskih znakova, Riba se zaljubljuje duboko i trajno. Čak i ako je prekid najbolji za oboje, ljudi rođeni u tom znaku teško će se otrgnuti od partnera i poduzet će sve da ostanete zajedno. A ako ipak raskineš, Ribe se gotovo uvijek vraćaju i dat će sve od sebe da nađu načina kako da te zadrže.

via GIPHY

2. Djevica

Rođeni u znaku Djevice brzo će i s lakoćom promijeniti partnera ako veza nije bila ozbiljna, ali jednom kad se doista zaljube, teško puštaju. Spremni su uložiti mnogo truda u vezu do koje im je istinski stalo. Čak i ako se gadno posvađate i prekinete, možeš gotovo sigurno računati na to da će ti se partner Djevica vratiti kako bi pokušao spasiti stvar.

Možda vas zanima Koji se horoskopski znakovi međusobno nerviraju? Rubrika Life&style Life&style

3. Lav

Istina, Lav ima ego velik kao kuća, ali jednom kad se zaljubi, bori se - no, kao lav. Površnu vezu brzo će zaboraviti, ali pravu ljubav nikako. Poslije razlaza možda će se držati frajerski, partijati i ubacivati se drugima, ali to ne znači da mu nije stalo; naprotiv, tako skriva da još misli na tebe. No, uzmite u obzir da je to Lav: prvi korak u pomirenju morate ipak napraviti vi, a on će to zadovoljno prihvatiti.

via GIPHY

Možda vas zanima Želiš li horoskop napravljen baš za tebe? I besplatan? Rubrika Life&style Life&style

4. Jarac

Jarci vole na duge staze. Rođenima u tom znaku odgovaraju stabilne veze i obiteljski život tako da nisu skloni mijenjanju partnera. Jednom kad odluče biti s tobom, trudit će se da vaša veza uspije i da traje. Kao zemljani znak, uglavnom su razboriti i znatno skloniji logičnom promišljanju nego burnim emocijama. Ako misle da se veza može spasiti, vratit će se i poduzeti sve da je spase.

via GIPHY

5. Strijelac

Slobodni duhovi, nagli, strastveni, iskreni do boli … Strijelci nisu baš rođeni za duge i postojane veze. Ali jednom kad nađu ljubav svojeg života, nema toga što će ih spriječiti da s tobom budu zauvijek. Ako ste i raskinuli, znaj da će se tvoj Strijelac vratiti.

via GIPHY

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0