Life&style

4 stvari koje ne bi trebala držati u spavaćoj sobi, barem ako se pita muškarce

  • Ne pitamo za razlog, ali ako prvi puta ulazi u tvoju spavaću sobu, ovo će ga otjerati 
  • Hm, samo usput, kako stojiš s plišancima u krevetu?
Možda vas zanima Pozor! Ove hlače tako laskaju figuri da bi mogle postati popularnije i od traperica Rubrika Moda Moda

 

„Kod mene ili kod tebe?“ – pitanje je koje ćeš čuti kad se zahukta situacija između tebe i tvog (potencijalnog) partnera. Ukoliko će pokušati izbjeći odlazak kod njega, to može značiti sljedeće: živi s mamom, stan mu je ćumez pa ga je sram, živi s cimerom (hm, možda i s „cimericom“!) ili jednostavno želi vidjeti gdje ti živiš. Ako smatraš da ćeš se na domaćem terenu osjećati bolje i sigurnije, onda budi sigurna da u sobi nemaš stvari koje muškarci jednostavno ne podnose. Otkrivamo ti koje…

Fotografije bivšega 

Čak i ako ste ostali dobri prijatelji, tvoj novi ljubavnik neće se osjećati ugodno ako u tvojoj spavaćoj sobi vidi "oltar" posvećen tvom bivšem. Još ako si stavila fotke tako da jadnik mora gledati u njih dok traje akcija – to nije nimalo cool.

via GIPHY

Smiješna posteljina 

Ni jedan frajer ne želi ležati na foto-posteljini nekog pjevača (ili još gore: u fan-posteljini momčadi koju ne voli). Radije izaberi neki neutralni dizajn i boje. To ga neće ometati i skretati mu pažnju od važnijih stvari. 

Možda vas zanima 12 sitnica koje će tvoju spavaću sobu učiniti ljepšom Rubrika Life&style Life&style

Bezbroj plišanih igračaka 

Naravno da u odrasloj dobi možemo imati plišane medvjediće i slične mucaste igračke, ali muškarci nerado leže u „bazenu“ plišanaca. Osim toga, on je sada s tobom – ne treba ti više medo da te čuva od loših snova. Također će imati osjećaj da ga životinje promatraju – što ga nimalo neće uzbuditi. 

via GIPHY

Soba za princezu 

Šljokasti krevet i ružičasto obojani zidovi, tilasti baldahin s našitim leptirićima – muškarac će se osjećati kao u domu jednoroga, a ne u ljubavnom gnijezdu. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0