Life&style
Raskinuto pijateljstvo

3 horoskopska znaka s kojima je dugotrajno prijateljstvo gotovo nemoguća misija

  • Dugogodišnja prijateljstva mogu biti nešto predivno
  • Kod kojih je to horoskopskih znakova teško ili čak nemoguće, otkrit ćemo ti u nastavku
  • Naime, dugogodišnja prijateljstva su strani pojam za ove horoskopske znakove 

Postoje prijateljstva koja počinju u vrtiću ili u školi i traju desetljećima. Ali, nisu svi ljudi jednako dobri u njegovanju i održavanju prijateljskih odnosa. Ponekad neriješeni sukobi stoje na putu, ponekad su veće udaljenosti krive što kontakt polako zamre. Tome uvijek pridonosi i karakter pojedinačnih horoskopskih znakova. Koji su horoskopski znakovi osobito loši u održavanju dugotrajnih prijateljstava?

1. Škorpion

Ne samo da je teško dobro upoznati škorpiona, još je teže duboko se povezati s njim. Može proći dosta vremena da se ovaj zatvoreni horoskopski znak otvori i nekome otkrije svoje najdublje ja, zbog čega se drugima čini da škorpion nešto skriva ili nikada ne otkriva svoje prave namjere i misli. Istina je, zapravo, da ovaj horoskopski znak želi samo sebe zaštititi.

5 načina kako se oporaviti od prekida prijateljstva s najboljom prijateljicom

via GIPHY

2. Blizanci

Danas hladan, a sutra vruć - suočavanje sa stalnim promjenama raspoloženja kod blizanaca nekima može biti izazov. Zračni znakovi poput vage i vodenjaka mogu to dobro podnijeti, ali zemaljski znakovi poput bika, djevice i jarca, koji preferiraju postojanost i stabilnost, imaju problema s tim. Blizanci također stalno razvijaju nove interese, što može uništiti stvari koje dijele s prijateljima. Za blizance vrijedi: daleko od očiju, daleko od pameti!

Možda vas zanima Pitali smo Hrvate: jesu li muško-ženska prijateljstva moguća? Rubrika Život Život

3. Strijelac

Strijelac je po prirodi uragan koji se voli baciti u pustolovine i spontaniji je od gotovo bilo kojeg drugog horoskopskog znaka. Kao rezultat toga, ovaj horoskopski znak uvijek ima najbolje priče u rukavu, ali dogovoriti sastanke s njim i ostati u kontaktu, to je znatno teže. Kao prijatelj strijelca mogla bi osjetiti da nisi prioritet. Stoga se moraš zadovoljiti činjenicom da je kratka SMS poruka ili meme koji dobiješ putem društvenih mreža dovoljno kao dokaz prijateljstva sa stajališta strijelca.

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0