Life&style

3 horoskopska znaka s kojima će ti veza biti toksična

Nije stvar u određenom znaku jer nisu neki znakovi gori, a neki bolji, već u kombinacijama. Koji horoskopski znaci kad su zajedno, izvlače jedan iz drugoga ono najgore?

Nitko nije savršen pa tako svaki horoskopski znak ima svojih mana, kao i vrlina. Ali ovisno o tome s kim su u vezi, neki su znakovi otrovniji od ostalih. To ne znači da su neki znakovi gori, a neki bolji, nego samo da u određenim kombinacijama jedni iz drugih mogu izvući ono najgore pa zato u takvoj vezi neće biti sreće. Kako ćeš doznati koji ti partner odgovara po horoskopu, a kojeg je bolje izbjegavati u širokom luku? Na to najviše utječe tvoj Sunčev znak, ali utjecaj Mjeseca i Venere također nije zanemariv. Sunce nam određuje karakter i kako nas doživljavaju oni oko nas, Mjesec je povezan s time kako izražavamo emocije, a Venera s ljubavlju i novcem. Sve je to važno u odnosu s partnerom, a kako će veza funkcionirati, otkrit će ti usporedni ili partnerski horoskop, takozvana karta sinastrije, koja analizira kako se tvoji planeti slažu s njegovima.

via GIPHY

Astrologija nudi i druge načine da procijeniš hoće li veza uspjeti, između ostalog i prema udaljenosti između dva znaka koja donekle određuje jeste li vas dvoje kompatibilni ili niste. Znakovi koji su jedan pokraj drugoga ili udaljeni samo jedan znak potpune su suprotnosti i neprestano će biti u sukobu tako da je to najtoksičnija moguća veza. Na tri znaka udaljenosti, možemo očekivati neke poteškoće u vezi, ali i mnogo prilike za osobni rast i pronalaženje zajedničkog jezika, a otrov će se prolijevati samo ako dođe do razlaza. Na šest znakova udaljenosti, znak koji stoji nasuprot tebi na horoskopskoj karti zaokružuje tvoj život i upotpunjuje sliku - to je jin za tvoj jang, i u vezi vas dvoje nema ničeg toksičnog.

Evo koje zodijačke znakove moraš izbjegavati ako ne želiš dramu i sukobe.

Koga treba izbjegavati Ovan?

Ribe, Bik i Rak

Zašto: Ribe i Bikovi smješteni su odmah uz Ovna u horoskopu i stoga su za njega najtoksičniji. Rak koji je tri znaka udaljen ima potencijala da bude toksičan, kao uostalom i Jarac. Ali Rak uvijek treba pažnju, toplinu i posebnu brigu pa može izazvati mnogo više problema od Jarca, koji nije ni približno tako zahtjevan.

via GIPHY

Koga treba izbjegavati Bik?

Ovan, Blizanci i Lav

Zašto: Prema karti, Bikovi trebaju izbjegavati Ovnove i Blizance. No, iako su i Lav i Vodenjak na tri znaka udaljenosti, Vodenjak je opušteniji i manje sebičan od Lava, tako da je od ta dva znaka Lav ipak otrovniji za vezu.

Koga trebaju izbjegavati Blizanci?

Bik, Rak i Riba

Zašto: Bik i Rak toksični su za Blizance jer su preblizu, na samo znak udaljenosti. Što se tiče onih udaljenijih, tu su Riba i Djevica. Premda Djevica može zadati Blizancu muke, nikad ne neće biti naporna kao Riba, a veza između manipulativnog Blizanca i Ribe koja ne zna opraštati može završiti samo katastrofom.

via GIPHY

Koga treba izbjegavati Rak?

Blizanac, Lav i Ovan

Zašto: Ponovno je u igri udaljenost od samo jednog znaka. Ali kad pogledamo one na tri znaka udaljenosti, što su Ovan i Vaga, Ovan je taj koji će zatrovati Rakov emocionalni i neužurbani odnos prema životu. Ovnovi znaju biti samoživi i sebični, a opet često pružaju nesebičnu podršku partneru. No, Ovan pršti od natjecateljskog duha, što je Raku sasvim strano.

via GIPHY

Koga treba izbjegavati Lav?

Rak, Djevica i Škorpion

Zašto: Rak i Djevica okružuju Lava i ne daju mu prostora da diše, što će zatrovati vezu jer Lav to jednostavno ne trpi. Od onih udaljenijih, tu su Škorpion i Bik. Premda Škorpion sam po sebi nije sasvim loš, za arogantnog i samoživog Lava Škorpion je najčešće toksičniji od Bika – što pak nikako ne znači da će veza Lava i Bika teći glatko.

via GIPHY

Koga treba izbjegavati Djevica?

Lav, Vaga i Strijelac

Zašto: Lav i Vaga zatrovat će vezu s Djevicom zbog svojeg preblizog položaja na horoskopskoj karti. Ali što se tiče onih na tri znaka udaljenosti, Strijelca i Blizanaca, Djevici će mnogo više glavobolje prouzročiti Strijelac, koji želi biti slobodan i nesputan i nikome ne voli polagati račune – što Djevici nikako ne odgovara.

via GIPHY

Koga treba izbjegavati Vaga?

Djevica, Škorpion i Rak

Zašto: Djevica i Škorpion ne samo da su najbliže Vagi u horoskopu, nego i posjeduju karakterna svojstva koja se nikako ne slažu s onima Vage. A ako mora birati između Raka i Jarca, koji su oba udaljeni tri znaka, za Vagu je bolji izbor Jarac koji posjeduje hladnu stranu, a to pak odgovara Vagi koja zna biti površna. Vaga po svojoj prirodi voli sklad i ravnotežu, ali katkad zato ostaje na površini i izbjegava otvoreno razgovarati o važnim stvarima.

via GIPHY

Koga treba izbjegavati Škorpion?

Vaga, Strijelac i Lav

Zašto: Najgori su opet oni najbliži, a u izboru između arogantnog Lava i miroljubivog Vodenjaka, toksičniji će za Škorpiona biti Lav.

Možda vas zanima Na kakve muškarce padaš – otkriva ti tvoj horoskopski znak Rubrika Love&Sex Love&Sex

Koga treba izbjegavati Strijelac?

Škorpion, Jarac i Riba

Zašto: Škorpion i Jarac strahovito su toksični za Strijelca s kojim se nikako ne moglu složiti. Od onih udaljenijih znakova, tu su Djevica i Riba, i upravo je veza s Ribom jedva podnošljiva za Strijelca.

via GIPHY

Koga treba izbjegavati Jarac?

Strijelac, Vodenjak i Vaga

Zašto: Jarcu i Strijelac i Vodenjak mogu samo donijeti dramu, svađu i sukobe. Od onih udaljenijih znakova, bolje će se složiti s Ovnom, jer dijele sličnu radnu etiku i ambiciju, dok se s Vagom neće složiti nikako.

Možda vas zanima Ovako se ponašaš nakon prekida - ovisno o horoskopskom znaku Rubrika Love&Sex Love&Sex

Koga treba izbjegavati Vodenjak?

Riba, Jarac i Bik

Zašto: Riba i Jarac preblizu su u zodijačkom sustavu da bi veza s Vodenjakom uspjela, ali toksičan će biti i Bik, udaljen tri znaka, kao i jednako daleki tajanstveni Škorpion. Ipak, Škorpion posjeduje dubinu i neku vrstu ranjivosti, što ga čini boljim partnerom za Vodenjaka.

via GIPHY

Koga treba izbjegavati Riba?

Vodenjak, Ovan i Blizanac

Zašto: I Vodenjak i Ovan prebliski su susjedi u horoskopu pa su u vezi s Ribom toksični, ali toksičan je i Blizanac, premda nešto manje. Strijelac je također udaljen tri znaka, ali ipak nije tako negativan u vezi jer je suzdržaniji i znatno manje sklon manipulaciji od Blizanca.

Tako kažu zvijezde, ali pamet u glavu: nemoj odmah dati nogu dečku zato što si ti Ovan, a on Bik. Dobro znaš da svako pravilo ima i iznimaka i da čak ni horoskop nije baš uvijek u pravu.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lorena41

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com