Life&style

21 film uz koji ćeš garantirano liti krokodilske suze

Pidžama - imam. Čokolada - imam. Sladoled - imam. Dekica - imam. Maramice? Nedovoljno.

Bez obzira prolaziš li kroz one dane u mjesecu ili ti se jednostavno gleda nešto nakon čega ćeš jecati i sat vremena nakon filma, ovi su filmovi spremni rasplakati bez obzira na to koliko ih puta gledali. Pa, ako imaš onu jednu frendicu ili dečka koji ne kuži kako itko može plakati samo zbog neke izmišljene radnje, vrijeme je da ih staviš na test.

1. "Ako ostanem" 
Pripremi se biti slomljena i bez teksta.

2. "Nemoguće"
Teško je povjerovati da se zloglasni tsunami na Thailandu dogodio prije 14 godina, ali zbog ovog ćeš se filma, napravljenog po istinitom događaju, na trenutak osjećati kao da si i ti tamo.

3. "Krive su zvijezde"
Zaljubili smo se. U njega. U nju. U priču, a onda smo se osjećali kao da nam  je netko uzeo čokoladu iz ruku - slomljeno, zbunjeno i jako, jako tužno.

4. "Maćeha"
Nema goreg osjećaja o razmišljanju o tome kako je to izgubiti majku. Zato nije iznenađujuće kako je film o obitelji čija majka umire od raka poprilično srceparajuć.

5. "Nebesa"
Nakon što Carl izgubi ljubav svog života, slomljen je, usamljen bez ikakve nade za novu sreću. Hoće li avantura s letećom kućom, psom i nepoznatim dječakom biti dovoljna da se njegovo slomljeno srce oporavi?

6. "Bilježnica"
Potencijalno najromantičnija priča svih vremena. Moramo li reći išta više?

7. "Čuvarica svoje sestre"
Anna je jedina koja može spasiti život svoje sestre. Ali što ako se ne želi odreći prava na svoje tijelo?

 

Možda vas zanima 4 ljubavne komedije za dosadno subotnje popodne Rubrika Life&style Life&style 8. "Armageddon"
Grupa astronauta odlazi u svemir kako bi spasili svijet od asteroida koji juri prema Zemlji. Očekivano, neće se svi i vratiti.

9. "Marley i ja"
Ako voliš pse, onda ti je ovaj film sigurno već odavno na listi omiljenih, a ako si ikad imala ljubimca, plakat ćeš i samo razmišljajući o ovom filmu.

10. "Duša surfera"
Temeljen na istinitoj priči, ovaj je film poprilično pozitivan, ali ipak ne toliko da ne proliješ pokoju suzu dok nitko ne gleda.

11. "Titanik"
Moramo li išta reći?

12. "Šetnja za pamćenje"
Zločesti dečko zaljubljuje se u dobru djevojku, no ona krije ubojitu tajnu.

13. "P.S. Volim te"
Nakon smrti, muž Holly šalje listu zadataka koje želi da ispuni. Tako romantično, a tako, tako tužno...

14. "Okajanje"
Jedna laž ti zauvijek može promijeniti život, a za Briony to znači donijeti odluku koju više nikada nećeš moći povući.

15. "Dječak u prugastoj pidžami"
Sin Nacista sprijatelji se sa židovskim dječakom zarobljenom u koncentracijskom logoru... sve dok se ne pronađe na pogrešnoj strani ograde.

16. "Planina Brokeback"
Ljubavna priča koja će ti slomiti srce u otprilike 53929293 dijelova.

17. "Žena kojoj sam čitao"
U tinejdžerskim godinama, Michael se zaljubljuje u Hannu, ženu dvostruko stariju od njega. Da bi stvar bila gora, Hannah ima groznu tajnu koja će im zauvijek promijeniti život.

18. "Romeo i Julija"
Klasična priča dvoje dobro poznatih likova nikad ne razočara u igri "tko će koga prvi rasplakati". Iako svi znamo kako završava, ne možeš si pomoći, a da se ne nadaš kako će možda ovaj put kraj ipak biti drukčiji.

19. "Hachiko: Priča o psu"
Ne znam o što je to s filmovima i psima, ali čini se da svaka priča sa psom u glavnoj ulozi mora završiti s nekoliko potrošenih paketića maramica.

20. "Harry Potter i princ miješane krvi"
Ako Dumbledoreovu smrt i onaj dio gdje svi čarobne štapiće stave u zrak preživiš bez bar malo suza, jača si osoba od nas.

21. "Tu sam pred tobom"
Pre-vi-še  e-mo-ci-ja. :'(((((

Photo: imdb

Komentari 0