Life&style

4 ljubavne komedije za dosadno subotnje popodne

Ovo nisu samo 4 ljubavne komedije, već 4 ljubavna klasika na koja se možete smijati (i plakati!) na glas

Subota je vjerojatno većini jedan od dražih dana u tjednu. Najčešće smo od jutra slobodni, a odvaja nas još jedan cijeli dan od posla. Taj dan je idealan za ranojutarnje kave na nekoj lijepoj lokaciji, dugo kuhanje ručka gdje stvarno možeš glumiti velikog chefa, popodnevne odlaske na kolače koji mogu trajati po nekoliko sati, i lude večernje izlaske. Ipak, imaš li "onog nekog" pored sebe i možete popodne provesti zajedno, umjesto svega nabrojanog, ponekad je i jednostavno prekrasno skupa ne raditi baš ništa!

U naše baš ništa spada konzumacija nekog junk fooda (guilty as charged!), izležavanje na kauču ili krevetu i gledanje filmova - idilično, ne? Razumijemo da ponekad frajeri ne žele gledati još jedan ljigavi ljubavni film s tobom, pa im možeš ponuditi ovo: komediju na koju će se sigurno smijati, a uopće im ne moraš reći i da su neke scene takve da se oči moraju zasuziti. Malo varanja je uvijek dozvoljeno u "borbi" za daljinski upravljač. 

1. Odbjegla nevjesta

Richard Gere i Julia Roberts su jednostavno TAJ par. U ovoj komediji glume novinara i curku koja je 100 puta krenula do oltara, no nikad se nije udala. Na kraju, logično, padnu jedno na drugo, no ono što se u međuvremenu događa je ludo komično. I onda taman kad misliš da je sve dobro krenulo... Svakako film koji neće biti dosadan ni tebi, ni dragom.

 

2. 10 razloga zašto te mrzim

Iako spada u teen ljubavnu komediju, love-hate odnos prekrasnog Heatha Ledgera i Julije Stiles je zaista legendaran. Film prati pomalo disfunkcionalnu obitelj u kojoj mlađa sestra ne smije ići na spojeve, dok ne krene starija - mislimo da se više ne isplati reći, za svaki slučaj ako ga nisi gledala. Simpatičan je, sladak i poprilično smiješan; totalno subotnji!

 

3. Kako se riješiti frajera u 10 dana

U ovom filmu nisi siguran jesi li više zaljubljena u Kate Hudson ili u Matthewa McConaugheyja! Naime, ovaj suludi par se povezuju lude oklade - ona se kladila da može natjerati frajera da je ostavi u 10 dana, a on da može natjerati curu da se zaljubi u njega u 10 dana. Urnebesno je!

 

4. Ta luda ljubav

Želiš li najsmješniju ljubavnu komediju, ova je jedan od najsmješnijih ikad! Radi se o friško rastavljenom frajeru kojega zavodnik uči kako uloviti curu. Taj zavodnik je Ryan Gosling koji u cijelom filmu nosi tailor-made odijela i izgleda prokleto hot (čisto da znaš). Film je prava neočekivana zavrzlama smijeha, pravi "must-watch".

 

Photo: imdb

Komentari 0