Life&style

20 godina kasnije Julia Roberts još mora govoriti o neobrijanom pazuhu. Evo što je rekla o svemu

  • Kada je Julia Roberts na premijeri filma 'Ja u ljubav vjerijem' pokazala neobrijani pazuh, tabloidi su pomahnitali
  • Iako su se vremena, srećom, promijenila, taj događaj još nije zaboravljen
  • Julia se nikad nije na to osvrtala, a onda je progovorila i objasnila 

Bio je to travanj 1999. kada je tada 31-godišnja Julia Roberts na premijeri filma 'Ja u ljubav vjerujem' mahnula okupljenim fanovima u roza-crvenoj, šljokičastoj haljini Vivienne Tam. Sutradan, svijet je obišla 'zastrašujuća' vijest potkrijepljena fotografijom: Julia Roberts ne brije pazuhe! Tabloidi su neumorno nagađali je li riječ o feminističkoj poruci ili je to nešto što se sviđa njezinom tadašnjem dečku, glumcu Benjaminu Brattu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nineties Milk (@90smilk)

U to vrijeme, Julia Roberts nije to komentirala, a mediji su tu i tamo podsjećali na 'incident' s neobrijanim pazuhom koji ni dvadeset godina kasnije nije zaboravljen iako, srećom, vremena se mijenjaju i cure poput Lady GageParis Jackson i Amandle Stenberg te Madonnine kćeri Lourdes Leon ponosno pokazuju svoje dlačice. Julia se, pak, 19 godina nakon premijere jednog od najromatičnijih i najuspješnijih filmova svih vremena, ipak izjasnila o svemu. Kada je gostovala u emisiji 'Busy Tonight' radi promocije serije 'Homecoming', voditeljica ju je pitala je li neobrijan pazuh bio poruka ili nešto drugo jer je ona mislila da se radi o nekom 'punk-rock i cool' stavu, Julia je odgovorila: 
 “Ta slika je od tada toliko živa u mom sjećanju", rekla je Julia, zatresavši glavom kao da priziva trenutak kada se sve odvilo. "Mislim da jednostavno nisam dobro izračunala dužinu mog rukava i pokret mahanja rukom, nisam se pitala kako će to dvoje ići zajedno i nenamjerno sam otkrila neke osobne stvari o sebi. Tako da to nije bila nikakva javnosti upućena poruka koliko poruka samoj sebi kao ljudskom biću na ovom planetu".    

Možda vas zanima Upravo ovaj tekući puder Julia Roberts koristi da bi zasjala na glamuroznim događanjima Rubrika Beauty Beauty


Publika je velikim aplauzom nagradila Juliju za potpuno nepotrebno, ali stvarno divno objašnjenje, a voditeljica je odgovorila: "Bilo je to glupo od mene i preuzimam odgovornost za to". Slažemo se.   

Photo: Julia Roberts Instagram

Komentari 0