Beauty

Upravo ovaj tekući puder Julia Roberts koristi da bi zasjala na glamuroznim događanjima

  • Lice Julije Roberts najljepše obasjava njezin osmijeh
  • Ipak, ne možemo ne primijetiti kako i njezin ten divno sjaji
  • Doznali smo koji tekući puder koristi 55-godišnja glumica da bi se postigao ovako svjež izgled

Julia Roberts nedavno je dobila lijepo priznanje, Icon Award 2022. a na dodjeli se divna 55-godišnjakinja pojavila u zanimljivoj crno-bijeloj kreaciji Thoma Brownea. No, ono što je posebno privuklo pozornost je svježina njezina lica, a makeup artistica Genevieve Herr otkrila je što pomogne da glumičnin ten tako zablista.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram


Naravno, Julijina koža je njegovana i snažno hidratizirana i nijedan puder nije dovoljno snažan da zamijeni redovitu njegu kože, ali znamo iz osobnog iskustva da dobro odabrana podloga itekako pomogne svježini lica. Uostalom, Julijina vizažistica je potvrdila da je to najvažniji proizvod koji je koristila da bi postignula glumičin look. 
Riječ je o Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation, koji je, po riječima Genevieve, omiljeni i Zendayi: 
 "To je zaista poseban tekući puder koji sadržava i serum sa njegujućim sastojcima poput hijaluronske i bademove kiseline koji hidratiziraju i izglađuju površinu kože te uz njega postigne divan izgled i prirodni sjaj".

 | Autor:

Na stranicama proizvođača piše kako tekući puder, zahvaljujući tzv. neo-glow tehnologiji pruža tenu prirodni, blistavi izgled tijekom 24 sata. Srednje je prekrivnosti i sjajna je podloga koja uz pomoć svjetlosti ističe crte lica. Također, piše da sadrži čak 82 posto serumske baze za više sjaja. I izgleda i zvuči odlično, a cijena mu je 55 eura, odnosno oko 415 kuna. 

Julia Roberts Možda vas zanima Julia Roberts na premijeri ‘Karte za raj’ nosila je posebnu haljinu s posvetama njenom suprugu Dannyju i djeci Rubrika Moda Moda
 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0