Life&style

2 horoskopska para koja se najlošije slažu na putovanjima i 1 znak koji svatko voli imati uz sebe na putu

  • Putovanja, osobito ona duga, jedna su od onih situacija koje će testirati svako prijateljstvo, vezu pa čak i brak
  • Za dobro i kvalitetno putovanje jako je važno da se osobine i navike svih osoba koje su uključene u to putovanje poklapaju
  • No, vrlo lako se može dogoditi da je situacija upravo suprotna i da se neki sudionici nikako ne slažu. U tome veliku ulogu igra i njihov horoskopski znak, dva para horoskopskih znakova se posebno ne slažu
  • Pročitaj također: Kad je zabava u pitanju, ovi horoskopski znakovi su prvi u redu. Tko su najveći partijaneri zodijaka?

Već je opće poznato da će putovanja, osobito ona duža, često na kušnju staviti i one najstabilnije odnose. Bilo da se radi o prijateljstvu, vezi, braku ili čak obiteljskim odnosima. Naime, putovanja nas dovode u nepoznate i često nepredvidive situacije koje od svakog sudionika zahtijevaju strpljenje, smirenost i dobro raspoloženje što je ponekad zaista teško postići. Također, brojne se osobe, osobito prijatelji i mladi parovi, tek na putovanjima koja zahtijevaju suživot na nekoliko dana, puno bolje i dublje upoznaju što ponekad dovodi do saznanja da možda i nisu kompatibilni. 

Kada je riječ o kompatibilnosti na putovanjima, čini se da u tome veliku ulogu igra i horoskop odnosno osobine određenih horoskopskih znakova. Naime, dva se para horoskopskih znakova jako loše slažu na putovanjima i za njih bi najbolje bilo da niti ne pokušavaju putovati zajedno. 

 | Autor: Instagram @justine__va Instagram @justine__va Foto: Instagram @justine__va

Lav i škorpion 

Iako lav i škorpion imaju odličnu vibru kada su zajedno i tvore super par kada su u pitanju ljubavni ili platonski odnosi, zajednička putovanja im nisu jača strana i tada bi tek postali svjesni svojih velikih razlika. Naime, lavovi vole rutinu u kojoj rano odlaze spavati te se vrlo rano ustaju kako bi se ujutro mogli posvetiti svojim ritualima i već do 9 ujutro obilaziti novu lokaciju. S druge strane, škorpioni su noćne ptice i vole dugo ostajati budni i ne pomišljati na to da prije podneva uopće moraju otvoriti oči. 

Također, lavovi preferiraju obilaske tipičnih turističkih mjesta koja vrve ljudima i sadržajima dok škorpion više voli skrivene dragulje svake lokacije. Jedno drugo bi zaista izluđivali na ovom putovanju. 

Jarac i vodenjak 

Kada je riječ o jarcu i vodenjaku, upitno je bi li se njih dvoje uopće mogli dogovoriti oko lokacije koju će posjetiti. Naime, jarac pod svaku cijenu mora posjetiti najpopularnije destinacije bez obzira na to što su apsolutno krcate drugim turistima dok vodenjak ipak voli manje popularna mjesta na kojima zaista može osjetiti kulturu i tipični život tamošnjih stanovnika. 

Uz to, jarac uopće ne razmišlja o budžetu, voli luksuz i ne želi da njegovo putovanje iziskuje prevelike napore. Recimo, jarca nikada nećemo vidjeti da se pola sata vozi podzemnom željeznicom već ćemo ga prije primijetiti u udobnom taksiju. Vodenjak mu je čista suprotnost koja itekako pazi na budžet. 

 | Autor: Instagram @faithhelizabethh Instagram @faithhelizabethh Foto: Instagram @faithhelizabethh

S kojim je horoskopskim znakom najgore putovati? 

Iako se ova četiri znaka baš i ne slažu i jako su različiti to je ipak među njima. No, postoji i jedan znak koji je, po svojim osobinama najgori za ikakva putovanja koja zahtijevaju suradnju i suživot s drugim osobama, odnosno horoskopskim znakovima, a to je - ovan. 

Naime, ovan je jako energičan, nestrpljiv i impulzivan. Njegov odmor drugima nalikuje na sve drugo samo ne na opuštanje jer on non-stop mora biti u pokretu i cijeli dan mu je ispunjen aktivnostima koje su mu zapravo dosadne jer ništa ne može smiriti njegovu energiju. Također, za njega sve mora biti luksuzno, ali je opet rijetko što po njegovom ukusu. 

S kojim je horoskopskim znakom najbolje putovati? 

Baš kako postoji horoskopski znak s kojim putovanja baš i nisu uživancija, tako postoji i onaj horoskopski znak s kojim su putovanja vrlo ugodna i jednostavna, a to je - djevica. 

Djevica je poznata po svojoj organiziranosti i brzim rješenjima za svaki problem. Upravo zato, njoj niti jedan detalj prilikom planiranja putovanja neće promaknuti i time će napraviti veliku uslugu svima koji s njom putuju. Također, vrlo je suosjećajna pa će se lako prilagoditi svojim suputnicima koji možda imaju drugačija očekivanja i planove. 

Photo: Instagram @cassdimicco

Komentari 0