Life&style
Internetske stranice za uređenje interijera

14 najboljih internetskih trgovina za uređenje doma, za inspiraciju i osvježenje interijera

  • Uređivanje našeg doma i davanje osobnog pečata prostoru je poput cipela - nikad dovoljno!
  • Svi volimo originalne ukrase za dom i često smo u potrazi za novima 
  • Kako se ne bi izgubila u šumi internetske ponude, donosimo listu najboljih i najpopularnijih online trgovina za uređenje doma za svaki ukus

Nikada dosta ukrasa za vlastita četiri zida, vrt ili balkon – nikada! Razne internetske trgovine za dekoraciju, koje te uvijek pozivaju da ih pregledaš, ne čine potragu nimalo lakšom! Svaki put se u košarici nađu novi komadi koji će ili savršeno proširiti koncept interijera ili te potaknuti da odustaneš i kreneš ispočetka. A tada doista počinje zabava ukrašavanja!

Prednost je ako imaš podrum, garažu ili neki drugi način za pohranu svih kada te opet obuzme želja za nečim novim i, naravno, ne želiš se odvajati od svega ostalog. Ali, ponuda je jednostavno neodoljiva. Iz tog razlogapripremili smo pregled najboljih internetskih trgovina za dekoracije interijera u kojima ćeš zajamčeno pronaći ono što tražiš kada tražiš nove trendove!

Najbolje internetske trgovine za dekoraciju: ovo su naši favoriti

1. H&M Home

H&M Home nas od 2009. godine oduševljava jedinstvenim kolekcijama dekoracija. Prilagođeno najnovijim trendovima, možeš pronaći sve ono zbog čega će tvoje dekorativno srce brže zakucati. Bilo da se radi o neobičnoj posteljini, šarenom posuđu koje pojačava čežnju za neobičnim večernjim satima ili feedu za kupovinu koji te jednostavno poziva da satima listaš i otkrivaš… Naime, ne postoji ništa što volimo više od jednostavnog inspiriranja različitim ukrasima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

2. Zara Home

Čiste linije, bijela, bež, siva, smeđa i crna u svim svojim jedinstvenim aspektima i nekoliko suptilnih prirodnih tonova između - Zara Home je raj za ljubitelje jednostavnog dizajna. Posuđe od drva i prirodni materijali organski se uklapaju u svaki dom i dodaju luksuzni štih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA HOME (@zarahome)

3. Mango Home

U Mango Homeu svatko tko traži tekstilni ukras za svoja četiri zida i pronaći će ono što traži: posteljina, stolnjaci, jastučnice ili ručnici ipak su, kada se pravilno koriste, jedinstveni dekorativni elementi koji svaki dom čine doista ugodnim. Ali, i svijeće i mirisi također se mogu naći na Mango Home stranici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

4. Urban Outfitters

Otkvačene lampe, šareni tepisi ili ekstravagantni jastuci s raznim porukama – ukrasi za interijer na Urban Outfitters stranici definitivno nisu za minimaliste. Ljubitelji neobičnih komada i šarenih dezena zasigurno će se vrlo brzo naći u sedmom ukrasnom nebu.

5. My Theresa

Missoni, Versace ili Loewe – svatko tko cijeni velike luksuzne etikete kada je u pitanju dekoracija, sigurno će pronaći ono što traži u münchenskoj tvrtki za online naručivanje MyTheresa. Ali, vrijedi pogledati i rubriku 'Life', jer tamo ćeš pronaći unikatne ukrasne komade koji će domu dati individualan izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mytheresa (@mytheresa.com)

Dekorativni klasici za svaku priliku i svaku sobu

Naravno, na ovakvom popisu ne mogu nedostajati pojedini klasici. Pronaći ćeš osnove za svako kućanstvo, nove trendi komade i sezonske ukrase za svaku priliku…

Wool Fabrique Možda vas zanima Wool Fabrique održivi je brend s vunenim dizajnima koje želimo kao ukras za dom ili modni dodatak Rubrika Life&style Life&style

1. Westwing

Westwingov online shop nas od 2011. oduševljava jedinstvenim i trendovski osviještenim kolekcijama interijera koji te uvijek tjeraju da preurediš svoj dom. Ako si u potrazi za novim ukrasima, vrijedi pogledati online trgovinu, ali svakako i Instagram feed i priče.

2. Maisons du Monde

Maisons du Monde ima vlastiti tim dizajnera koji istražuju aktualne svjetske trendove i koriste ih za izradu individualnih kolekcija namještaja i ukrasa. 

3. Connox

Connox je također jedan od popularnih klasika među ukrasnim online trgovinama. To je s jedne strane zbog njegove preglednosti, a s druge strane zbog raznolike ponude koja se proteže od etabliranih marki do novopridošlica u sektoru interijera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Connox (@_connox_)

4. Ambiente Direct

S raznolikim asortimanom i fokusom na suvremeni dizajn, Ambiente Direct namijenjen je svima koji cijene stil i kvalitetu. Svaka dekorativna želja zajamčeno će biti ispunjena u širokoj ponudi visokokvalitetnih lampi i dodataka za dom poznatih dizajnera i renomiranih marki.

Skandinavci s posebnim stilom dizajna

Skandinavci nisu samo veliki uzori u modi. Oni su cijenjeni još i više kada je u pitanju dizajn interijera. Ovo je naša omiljena adrese za taj određeni „skandi dodir“.

1. Sinnerup

Od Švedske do Danske: Sinnerup je danska maloprodaja namještaja i dodataka za dom. Poznata po svom modernom i elegantnom dizajnu, skandinavska estetika često se kombinira s daškom suvremenog štiha. Sinnerup se fokusira na proizvode visoke kvalitete i idealan je za svakoga tko želi opremiti svoj dom modernim i pristupačnim ukrasnim komadima.

2. JYSK

Naši stari znanci, lanac JYSK trgovina na naše veselje postoji već godinama u Hrvatskoj. Ova Danska trgovina stalno izbacuje nove kolekcije (posljednja je Nordic Mood), a osim odličnog dizajna i umirujućih boja u njima su sve više zastupljeni i prirodni materijali i reciklirani detalji.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JYSK Hrvatska (@jyskhr)

Za posebne dekoracije 

1. Loberon

Ključne riječi, poput seoska kuća, rustikalno i vintage, odmah ti zagriju srce? Onda je Loberon prava internet trgovina za dekoracije za tebe. Pronaći ćeš sve što ti je potrebno za ugodan i ruralni stil življenja u smislu dodataka za dom.

2. Lykke & You

Ova online trgovina dekoracija specijalizirana je za bukete suhog cvijeća, a nudi i odgovarajuće vaze i svijeće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lykke&You (@lykkeandyou)

3. Lights4fun

Kada je u pitanju dekoracija, svjetlo ne može nedostajati. A koji je bolji način za svjetlosno ukrašavanje od bajkovitih lampica, svijeća, lampiona ili svjetlećih ukrasnih elemenata? Sve to - i još puno više - možeš pronaći u internetskoj trgovini Lights4fun.

Možda vas zanima 4 ukrasne biljke i 1 začin koji u dom privlače novac i bogatstvo, a skroz su jednostavne za održavanje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @maisonsdumonde_de

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450