Life&style

12-godišnjak ukrao karticu roditeljima i otišao na Bali

Kakav je to osjećaj kad – umjesto u školu - moraš po svog 12-godišnjeg sina na indonezijski otok Bali? Jedna Australka je to doživjela – i nije bila baš vesela zbog toga 😊

Navodno je obiteljska svađa bila razlog zašto je dvanaestogodišnjak iz Sydneyja odlučio jednostavno pobjeći od kuće. Ukrao je kreditnu karticu svojih roditelja te si bukirao putovanje na Bali – mjesto gdje je već duže vrijeme želio otići na odmor.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Prije toga je 12-godišnjak provjerio koja avionska kompanija dopušta maloljetnicima da lete bez pratnje odrasle osobe. Potom je nagovorio baku da mu da njegovu putovnicu te se svojim skuterom odvezao do aerodroma. Ukrcao se na avion i odletio na Bali. 

Mama i sin Možda vas zanima Samo jednim iskrenim i nevinim pitanjem 6-godišnjak je spasio brak svojih roditelja Rubrika Život Život

Kad je došao u tamošnji hotel, tvrdio je na recepciji da za njim dolazi još i njegova starija sestra. Osoblje mi je povjerovalo – pa tko bi pomislio da dječak od 12 godina tako mulja?! 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Majka je odletjela na Bali da pokupi sina

Majku mladića obavijestili su iz škole da njen sinčić nije bio na nastavi. Pošto nitko nije znao kamo je dječak otišao, zabrinutoj majci ubrzo je proradio kliker i pretpostavila je da bi mogao biti na Baliju. Naime, on je više puta govorio o tome kako bi rado tamo ljetovao, ali je potom čuo – kao i mnoga druga djeca – riječ „ne“. Majka je sama odletjela na Bali i vratila pustolovnog sina neozlijeđenog kući. Bilo je to vrlo kratko ljetovanje. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0