Life&style

10 smiješnih memova o danima između Božića i Nove godine - u koliko njih se prepoznaješ?

  • U tjednu između Božića i uoči Nove godine često ne znamo što bi sa sobom
  • Neki ljudi na poslu glume da rade, dok su drugi do sljedeće kalendarske godine oslobođeni svih obaveza
  • Čudno je vrijeme, a ovi smiješni memovi opisali su točno kako se osjećamo ovih dana, tko se prepoznaje?

Vrijeme između Božića i Nove godine uobičajeno nije baš produktivno vrijeme. Razdoblje od sedam dana u kojem svi samo vibriramo do Nove godine kada se možemo ponovno dotjerati, jesti, piti, veseliti se i biti bez briga. Većina nas nada nekom novom početk ili da će bar nova godina biti bolja od prethodne. U međuvremenu pokušavamo donijeti velike novogodišnje odluke (kojih se vjerojatno nećemo pridržavati), neki su na društvenim mrežama objavili sažetak godine gdje opisuju koliko su proteklih 365 dana bili prekrasni ili katastrofalni. Svi se snalazimo na različite načine.

Možda vas zanima Lifestyle trendovi koji će vladati 2022. godine: što nas čeka u svijetu mode, ljepote i hrane Rubrika Life&style Life&style

Nitko nikada zapravo ne kaže: "Najbolji tjedan u mom životu bio je između Božića i Nove godine." A ako se tako osjećaš, podijeli s nama svoje tajne. Za sada samo prevladavaju postovi koji sažimaju kako se osjećamo tijekom ovog jednotjednog razdoblja čekanja između tekuće i buduće godine, tijekom tjedna u kojem ništa raditi nema previše smisla.

"Razdoblje je između Božića i Nove godine. Nitko ne zna koji je dan. Vrijeme zapravo ne postoji. Možemo li početi piti u 10 ujutro? Zašto ne? Postojanje je trenutno zbunjujuće", tvitao je @TechnicallyRon o ovoj bizarnoj tranziciji razdoblja kroz koje moramo prolaziti jednom godišnje.

Dragi, Netflix. Čemu to pitanje "gledaš li i dalje?" Naravno da gledamo. Jasno je da nemamo ništa drugo ovih dana nego streamati sve svoje omiljene emisije. Binge watching u punom sjaju.

Mislili bismo da bi tjedan nakon Božića mogao biti fantastičan. Ali čini se da se baš ništa uzbudljivo ne događa.

Dobra vijest za one koji su za blagdane dobili novo donje rublje i čarape! Imaš cijeli tjedan da ih isprobavaš!

Ovaj tjedan treba samo preživjeti. Počet ćemo se ponovno truditi kad je godina na kalendaru promijeni.

Ovako će izgledati 'kuhinja iz snova' 2022. godine, tako tvrde svjetski dizajneri

Pripreme za Božić bile su tako uzbudljive, a sad je zabava gotova. Ostala je samo hrpa zgužvanih papira od zamatanja poklona i drvce koje vene...

Snalazimo se na različite načine. Neki od nas provode tjedan jedući ostatke blagdana. I nemaš se čega sramiti, samo navali!

Možda vas zanima Žene su podijelile svoje najveće božićne katastrofe s pečenjem kolača, jesi li i ti imala neku sličnu? Rubrika Life&style Life&style

via MEME

Svi se na poslu samo pretvaramo da radimo, zar ne? Nitko zapravo ništa ne napravi.

... i ako "radimo", to izgleda ovako:

Motivacija je dosegla najnižu razinu svih vremena. Možemo li jednostavno preskočiti na Novu godinu, molim?

Photo: MEME

Komentari 0