Life&style

10 najboljih TikTok-ova u 2023. godini: društvena mreža otkrila što je bilo najgledanije

  • TikTok je danas je ne samo jedna od najpopularnijih društvenih mreža nego i najbrže rastuća pa je vrijeme da za kraj godine napravimo rezime 
  • Iz mora uradaka na TikToku doista je teško izdvojiti one najbolje, jer svatko od nas ima drugačije interese
  • Ali, platforma pruža podatke o ukupno najgledanijim videima godine, pa donosimo 10 'najboljih'

„Oh, upravo sam to vidjela na TikToku“, vjerojatno je fraza koja izlazi iz usta prijatelja i kolega češće nego što bi to itko želio priznati.  Premda su gotovo svi ovih dana na platformi, najbolji dio TikToka je da je sadržaj koji ti se poslužuje na stranici 'Za tebe' (ili FYP) potpuno drugačiji od onoga što osoba koja sjedi do tebe vidi na svojoj. 

Nažalost, na platformi još nema opcije 'najpopularnije' ili 'TOP 10', ali platforma pruža podatke o ukupno najgledanijim videozapisima godine od strane korisnika, koji obuhvaćaju komediju, modu, ljepotu i sport (da spomenemo samo neke). Od svakodnevnih trikova do velikih mačaka i inventivne pripreme hrane, ovo je bilo 10 najboljih TikTok-ova u 2023. godini…

1. Jednostavna i zapanjujuća rutina šminkanja

Spadaš li među one koji mogu provoditi sate i sate gledajući kreatore kako besprijekorno šminkaju lice. Najgledaniji TikTok 2023. godine—sakupivši gotovo 40 milijuna lajkova—bio je od TikTok korisnice Nyadollie Deng (@dollievision). Dok u pozadini svira 'Just The Two of Us' Billa Withersa, Deng daje upute za šminkanje s trendovskom 'Barbie' ružičastom bojom.

@dollievision Makeup 💗✨ #melanin #fypageシ #fyp #blacktiktok #makeup #darkskin #fypシ #makeupvideos #makeupvideos #makeuptutorial ♬ Just the Two of Us - Grover Washington, Jr.

2. 'Iron Man' DIY vrijedan vlastite svjetske premijere

Obožavatelji Marvela, ovo je za vas. TikTok korisnik @justinflom stvorio je remek-djelo. Kao što kažu, smeće jednog čovjeka je blago (na temu superheroja) drugog čovjeka.

@justinflom

How to fix broken light 🦾💡

♬ original sound - JustinFlom

3. Najveća mačka koju smo ikad vidjeli

Nikada ne znaš na što ćeš naići na TikToku, a čini se da su svi koji su vidjeli ovaj video devetomjesečnog Maine coon 'mačića' ostali zaprepašteni. Odjeljak s komentarima govori sve.

@through.the.lleaves Replying to @nerdy.birdie ♬ Collide (sped up) - Justine Skye

 

Možda vas zanima Viralno na TikToku: Otkrili smo filter uz kojeg je tako lako pravilno konturirati lice Rubrika Beauty Beauty

4. Možemo se povezati sa Selenom Gomez 

Postoji nešto iznimno zadovoljavajuće u tome što slavne osobe rade normalne ljudske stvari. Ovdje Selena Gomez pokazuje na TikToku da je ista poput nas dok vodi svoje pratitelje kroz vrlo pospanu, ali neophodnu rutinu njege kože prije nego što se ukrca na let u 6 sati ujutro.

@selenagomez

6 m flight be like

♬ cardigan - Taylor Swift

5. Kad zvučiš ovako dobro, svijet (ili garaža) je tvoja pozornica

Godina 2023. bila je godina pjevanja u garažama i mogli bismo zahvaliti @chrishoffishu što je ovaj trend učinio toliko popularnim.

@chrishoffish

WERE IN HEAVEN 👼🏻

♬ original sound - Chrish

6. Dobri, starinski video sa hranom

Postoji umjetnost stvaranja sadržaja hrane koju nije lako svladati, pa smo zahvalni kreatorima poput @thezachchoi koji su usavršili to umijeće. Ako se uhvatiš da više puta gledaš ovaj video, ne krivimo te. 

@thezachchoi #tiktokfood #asmr ♬ original sound - Zach Choi

7. Maleni pas, velike pritužbe

Jedino što je bolje od šteneta je štene s osobnošću. Ovaj francuski buldog osvojio je srca milijuna, prikupivši TikTok korisnici @kaaaathhhhy više od 200 milijuna pregleda.

@kaaaathhhhy my precious babyyy!! #frenchbulldog #frenchie #fyp ♬ Boy's a liar Pt. 2 - PinkPantheress & Ice Spice

8. Rezanje luka

Još uvijek ne znamo što je smješnije: Kreatorica 'štita' Kristy Scott (@kristy.sarah) koja reže luk, ili zarazni smijeh njezina supruga.

@kristy.sarah he was flabbergasted 😂 #onions #cuttingonions #reactions #chef #chefhusband #marriedlife #couples #relationships ♬ original sound - Kristy Sarah

9. Slatki podsjetnik

Zarazna pjesma sa smislenom porukom — što više možeš poželjeti dok surfaš na TikToku? 

@tubbynugget

Just doing a little nugget jig in preparation for tomorrow 🥰 (And every day, really!) I LOVE YOU!

♬ because i love u song - Tubby Nugget

10. Čak i profesionalci imaju loše dane

Kreator Brett Wulc (@bwpottery) poznat je po svojim očaravajućim videima o lončarstvu, ali ova je kompilacija lončarskih neuspjeha doista privukla svačiju pozornost. Tko bi rekao da komadići gline mogu biti tako zanimljivi?

@bwpottery a months worth of pottery fails and bloopers 🥴 #pottery #ceramics #fail #satisfying ♬ original sound - brett wulc
Možda vas zanima Za ovih 5 frizura možemo reći da su neprikosnoveno vladale TikTokom 2023. godine Rubrika Beauty Beauty
Photo: Unsplash / Daiga Ellaby

Komentari 0