Life&style 28. rujna 2015.

10 komentatora o Windows 10

Dva mjeseca nakon izlaska novog operativnog sustava Windows 10 i tjedan dana nakon lansiranja programskog paketa Office 2016, kompanija Microsoft Hrvatska predstavila je kampanju „10 komentatora o Windows 10“ u kojoj će 10 osoba različitih zanimanja 20 dana živjeti i raditi s ovim novim operativnim sustavom i programima Office 2016 te svoje komentare objaviti na društvenim mrežama.

Microsoft je tako na jednom mjestu okupio osobe različitih profesija poput food blogerice Tamare Novaković (Bite my cake), fotografkinje Sonje Dvornik, dizajnera Ivana Alduka te profesorice matematike i informatike te ovogodišnje hrvatske predstavnice na konferenciji Global Educator Exchange, Lidije Kralj.

 | Autor:

Uz njih će u kampanji sudjelovati i developeri Domagoj Pavlešić i Igor Ralić (Dizzy.hr), student tehničkih znanosti Mario Bešen te urednici tehnoloških portala Ivan Brezak Brkan (Netokracija.hr), Dražen Tomić (ICTbusiness.info) i Božidar Komarić (Računalo.com).

 | Autor:

Oni će tijekom 20 dana putem svojih profila na društvenim mrežama pokazati kakvu razliku čini operativni sustav Windows 10 u kombinaciji s Office 2016, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Objave sudionika o korištenju Windows 10 bit će objedinjene na Facebook stranici kompanije Microsoft Hrvatska, a moći ćete ih prepoznati po jedinstvenom hashtagu #W101010. Tim kompanije Microsoft evaluirat će sve objavljene postove sudionika kampanje te na temelju broja objava, likeova, komentara i dijeljenja odabrati najboljeg Windows 10 komentatora. Iz tog razloga, Microsoft Hrvatska poziva sve zainteresirane da se priključe ovoj kampanji i podrže svoje omiljene Windows 10 komentatore u njihovom istraživanju sustava Office 2016 i najbolje Windows platforme do sad.  

 | Autor:

Windows 10 najnoviji je operativni sustav kompanije Microsoft koji je od 29. srpnja 2015. godine dostupan u 190 zemalja i na 111 svjetskih jezika te predstavlja prvi „univerzalni“ operativni sustav koji se nalazi na širokoj lepezi uređaja, od pametnih telefona i tableta do prijenosnih i stolnih računala. Nedugo nakon izlaska Windows 10, Microsoft je predstavio i programski paket Office 2016 koji donosi nove verzije računalnih aplikacija kao što su Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher i Access. Office 2016 u kombinaciji s Windows 10 predstavlja dosad najpotpunije rješenje za rad, koje korisnicima omogućuje da ostanu u kontaktu s onime što je važno—prijateljima, obitelji i projektima.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0