Kupi majicu i učini dobro djelo

T-shirt neće riješiti najgore svjetske probleme - ali može stvoriti svijest, pokrenuti raspravu i podržati neke od najvećih svjetskih inovativnih i održivih razvojnih projekata koji nude rješenje nekim od najvećih svjetskih problema.

 | Autor: Počevši od sezone proljeće/ljeto 2012, Diesel će predstavit niz sezonskih kolekcionarskih majica i narukvicu sa etiketom "Diesel za Only The Brave Zakladu". Prihod od prodaje u trgovinama Diesel diljem svijeta i online shopa bit će doniran u Zakladu i neprofitne organizacije s misijom da mobilizira ljude širom svijeta da pomognu zaustaviti ekstremno siromaštvo.

Svake sezone novi artikli će dolaziti u dućane, svaki artikal će nositi različitu poruku uzetu ravno iz manifesta Zaklade, tiskanu na unutarnjoj strani T-shirta. Na prvoj majici u nizu je poruka "Vjerujemo u manje razgovora", moto Zaklade koji potiče poduzimanje konkretne akcije koja direktno koristi onima kojima je potrebno. Obrub dekoltea ima nacionalne boje Malija, gdje "Zaklada Only the Brave" financira održivi razvoj 20.000 stanovnika sela.

Majice (dostupne samo u jednoj muškoj i jednoj ženskoj veličini) su inspirirane vintage majicom iz privatne kolekcije osnivača Renza Rossa , dok narukvica koja je također podesiva kao i ogrlica podsjeća na tipičan Diesel style spajajući komad ruba trapera i glatke antilop kože u indigo plavoj boji, osigurane antiknim metalnim prstenom.

 | Autor: Zaklada "Only the Brave" osnovana je u 2008.godini, do danas je uložila u više od 100 projekata, izravno pomogavši više od 40.000 ljudi. Njen vodeći projekt je "Only the brave Millennium Village" u Maliju, postavka za jedinstveni i inovativni model koji se odnosi na intervencije poljoprivrede, obrazovanja, zdravstva, infrastrukture i razvoja poslovanja kako bi dali značaj zajednici da se trajno izdigne iz siromaštva.

Millennium Promise vodeća je međunarodna neprofitna organizacija posvećena isključivo podupiranju ostvarenja Milenijskih ciljeva razvoja - prepoloviti siromaštvo do 2015. Milenijski ciljevi razvoja su potaknuli neviđenu globalnu agendu za partnerstvo, budući da su postavljeni uz suglasnost svih zemalja UN-a. Oni su vođeni značajanim napretkom, uključujući 74% smanjenje smrtnih slučajeva od ospica, četiri milijuna ljudi spašenih i liječenih od AIDS-a .

Photo: None

Komentari 0